Sklenaříkovej nohy sa len tak-tak zmestili do objektívu! Po jej boku hviezda francúzskej komédie, ktorú všetci milovali

Adriana Sklenaříková si po boku francúzskej herečky Valerie Lemercier pozrela módnu šou.

28.01.2023 00:00
Adriana Sklenaříková Foto:
Adriana Sklenaříková, herečka Valerie Lemercier a režisér Claude Lelouch na módnej šou domu Stephane Rolland.
debata (9)

51-ročná Adriana Sklenaříková si prišla pozrieť módnu šou domu Stephane Rolland, ktorá sa konala v Paríži. Vysoká blondínka sedela v prvom rade a tak prítomným fotografom „padli“ priamo do objektívu jej dlhé štíhle nohy, ktoré vďaka svojmu zvolenému modelu predviedla v plnej kráse.

Adriana Sklenaříková  na módnej šou domu...
Adriana Sklenaříková na módnej šou domu...
+2Adriana Sklenaříková, herečka Valerie Lemercier...

Počas prehliadky sa slávna modelka, ktorá roky žije v Monaku, príjemne bavila so svojou spolusediacou, ktorou bola počas podujatia herečka Valerie Lemercier. 58-ročná hviezda francúzskeho filmu je dobre známa aj slovenským divákom, určite si ju pamätajú z komédie z roku 1993 Návštevníci, kde hrala hlavnú ženskú rolu po boku mužských kolegov Jeana Rena a Christiana Claviera. Ale Francúzmi milovaná brunetka má na konte mnohé ďalšie filmy – Asterix a Obelix v službách Jej Veličenska (2012), Zamestnanec mesiaca (2022), Marie-Francine (2017)…

zväčšiť Adriana Sklenaříková, herečka Valerie Lemercier... Foto: Profimedia
Adriana Sklenaříková, herečka Valerie Lemercier a režisér Claude Lelouch Adriana Sklenaříková, herečka Valerie Lemercier (vpravo) a režisér Claude Lelouch (vpravo) na módnej šou domu Stephane Rolland.

Tesne po Vianociach zverejnila slávna slovenská rodáčka šokujúcu správu o konci jej manželstva s podnikateľom André Ohanianom. "S ťažkým srdcom píšem týchto pár riadkov. Dvanásť nádherných rokov strávených spolu… Tešila som sa každý okamih. Nikdy som sa tak nenasmiala ako po tvojom boku. Náš príbeh bol krásny a ja som ho tak milovala… Dnes sme sa však rozhodli, že pôjdeme oddelene… Láska sa nikdy neskončí. Dal si mi ten najkrajší z pokladov… našu Ninu. Si a vždy budeš,“ napísala k spoločnej čierno-bielej fotografii na Instagrame, na ktorej pózuje s manželom – viac tu.

Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
+28Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Sklenaříková

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....