Naďa Urbánková v nemocnici: Nové informace o zdravotním stavu!

Urbánková, Naďa 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2023 8:44

Jak už stars24.cz informoval, zpěvačka a herečka Naďa Urbánková je hospitalizována v nemocnici. Nakazila se covidem a ačkoliv to nevypadalo vůbec dobře, podle posledních informací se její stav zlepšil!

"Jestli máte v téhle nelehké době kousek modlitby nazbyt, prosím věnujte jí dnes mojí mamince. Je v nemocnici s Covidem a není jí vůbec dobře," napsala před pár dny její dcera Jana Fabiánová na svém facebooku.

"Prosím nevolejte jí, nemůže k telefonu. Jen na ní prosím myslete. Pokud jí budete chtít něco vzkázat, klidně piště sem pod post. Vytisknu to pro ní a nechám předat. Bohužel ani já k ní momentálně nesmím. Děkujeme vám za soucit a pochopení. Buďte zdrávi a mějte se rádi," dodala.

A jak se zdá, tak podpora fanoušků a především snaha lékařů nese své ovoce. Podle posledních zpráv se totiž zdravotní stav populární české umělkyně lepší!

"Nevím jak to máte vy, ale za mě kolektivní modlitba funguje! Včera bylo stanovisko lékaře: stav velmi vážný. (Ve středu ráno měla máma horečku přes 40C) Dnešní stanovisko: výrazné zlepšení. (Teplotu už nemá)," napsala Jana nově na Facebooku.

"Dokonce mě k mámě dnes pustili. Moc a moc vás všechny pozdravuje, děkuje vám za modlitby, energii a lásku. Říkala, že se cítí mnohem lépe. Moc a moc vám všem děkujeme, umíte zázraky!" dodala.

Témata: Naďa Urbánková