FORTUNA:LIGA - preview 17. kola: Slavia může trestat konkurenci

28.01.2023, 08:47, aktualizováno 29.01.2023, 08:45
Previews

Plzeň včera podlehla Hradci, Sparta jen remizovala v Olomouci a na tahu je nyní Slavia, která v domácím prostředí hostí Jablonec. Liberec bude měřit síly s Pardubicemi a Mladá Boleslav hostí Brno, večer si to rozdají Zlín s Ostravou...

Slavia Praha - FK Jablonec

neděle 15:00

Poslední dva ligové zápasy Slavie po delší pauze nedopadly kýženým výsledkem, nyní však mají sešívaní šanci se za povedeným jarem odrazit proti oblíbenému soupeři. Stojí proti nim Jablonec, který se po podzimu musí výrazně zlepšit.

Slávisti zaváhali jak v prvním kole této sezony proti Hradci Králové, tak před necelým rokem na úvod loňské jarní části - tehdy je zaskočil jiný outsider z Karviné. Trpišovského svěřenci prožili kritické období na přelomu září a října, toto období je stálo jak účast v jarní fázi evropských pohárů, tak řadu ligových bodů. Podzim však nakonec zakončili ve velkém stylu pěti výhrami v řadě, během nichž nastříleli sedmnáct gólů. A to přesto, že čelili i Spartě nebo Baníku Ostrava. V zimním přípravném období červenobílí nenabrali zrovna velkou zápasovou praxi, vždyť poslední zápas sehráli před více než dvěma týdny se švýcarským Servette.

To Jablonečtí sehráli dva přátelské duely už v prosinci, další tři absolvovali během ledna. Nejprve podlehli jinému švýcarskému týmu Sionu, načež zdolali maďarské duo DVTK, Puskás Akademie. David Horejš a spol. tak doufají, že naváží spíše na tyto výsledky než ty ze závěru podzimu. To totiž v sedmi posledních soutěžních zápasech hned šestkrát prohráli, a to včetně pohárového zápasu s druholigovým Vyškovem.

V prvním vzájemném utkání uspěli na severu Čech Pražané, avšak i přes přesilovku po téměř celý zápas to neměli jednoduché. Do vedení se dostali díky Usorovi a vlastní brance Hanuše, jenže záhy snížil Polidar. Na Traorého gól odpověděl zase Chramosta, na srovnání už se ovšem zeleno-bílí nezmohli.

Vršovičtí během přestupového období přišli o Yiru Sora, jenž přestoupil do belgického Genku, a jeho skoro-jmenovce Mosese Usora. Toho Slavia zapůjčila na hostování do Lince. Směrem do klubu putovali z Bohemians Petr Hronek a mladoboleslavský David Pech. Vedle toho kádr rozšířilo i pár navrátilců z hostování v čele s Mickem van Burenem. Jablonec po několika měsících přišel o Diona Coolse, namísto nějž přišel z Eupenu Jan Král.

Domácí mužstvo bude stále postrádat celou řadu zraněných včetně nováčka Pecha, který za postranní čarou doplní Bořila, Holeše, Hovorku a Kačarabu. Otazník visí i nad Masopustem a Provodem. Na straně hostí nepomohou vykartovaní Heidenreich se Sejkem a zdravotně indisponovaní Jovović, Krob, Malínský, Martinec a možná i Kratochvíl.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Santos, D. Jurásek - Hromada - Schranz, Ševčík, Lingr, Ewerton - Jurečka

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Hübschman, Král, Souček - Černák, Považanec, Šulc, Houska, Polidar - Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 6.83 - 15.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno

neděle 15:00
Mladá Boleslav i brněnská Zbrojovka se před zahájením jarní části ročníku nachází v chumlu celků natěsnaných od čtvrtého místa níž. Obě strany barikády se v následujících měsících jistě budou snažit vyhnout boji o udržení a pokusí se vybojovat co nejlepší umístění. Lepší výchozí pozici mají Středočeši, na Brňany ale mají náskok pouhých dvou bodů.

Oba kluby přistoupily k zimní přestávce rozdílně. Zatímco Moravané především pilovali již dříve sestavené mužstvo, Boleslav hýřila aktivitou na přestupovém trhu. A vyhlédla si několik zajímavých posil. Ve městě Škodovek nově působí někdejší tahoun druholigového Prostějova Vasil Kušej nebo vytáhlý útočník Lamin Jawo, jenž dorazil ze Zlína. Kádr naopak opustil univerzál na pravou stranu hřiště David Pech, který chce prorazit ve Slavii.

Trenér Středočechů Pavel Hoftych věří, že dobře zvládnutý start do roku 2022 se může stát důležitým odrazovým můstkem do jara. "Pro oba týmy bude utkání důležité tím, aby jeden z nich zdařile vstoupil do jarní sezony. Pro letošní jaro máme dobrou výchozí pozici k udržení v elitní šestici," prohlásil zkušený kouč.

Pro Zbrojovku je důležité, že může dál počítat s produktivním záložníkem Michalem Ševčíkem. Ten spolu s forvardem Jakubem Řezníčkem tvoří úderné duo, díky němuž "Flinta" jakožto nováček ligy prošla podzimem poměrně hladce. Soupiska Brňanů tak doznala spíše kosmetických úprav. Útočník Jakub Přichystal přestoupil do olomoucké Sigmy, na Moravě naopak hostuje mladý obránce Josef Koželuh, jehož uvolnila Viktoria Plzeň.

Brno čeká ostrý start. Po utkání v Boleslavi přivítá doma vedoucí Plzeň, následně se Flinta utká s druhou Slavií. "Je to těžký vstup do jara, ale věřím, že jsme dobře připraveni a navážeme na celkem povedený podzim," prohlásil útočník Zbrojovky Jan Hladík.

V Boleslavi si z hostujících hráčů nezahrají stoper Lukáš Endl, jenž pyká za vyloučení z konce podzimní části, a také středopolař Filip Souček, který už v sezóně nastřádal čtyři žluté karty. Ze stejného důvodu jako Endl bude absentovat také zadák Středočechů Ondřej Karafiát. Záložník Antonín Vaníček zůstává na marodce, start ofenzivně laděného Jiřího Skaláka zůstává nejistý.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Donát, Suchý, Dancák - Kubista - Suchomel, Matějovský, Mareček, Fulnek - Ladra, Škoda

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Hlavica, Šural, Granečný - Texl, Blecha - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.07 - 4.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slovan Liberec - FK Pardubice

neděle 15:00

Na samém dně tabulky jsou po podzimní části fotbalisté Pardubic, kteří však ztrácí pouhé dva body na barážovou patnáctou pozici okupovanou Zlínem. Vstříc lepším zítřkům znamenajícím udržení mezi elitou se vydají v Liberci, jenž se zatím drží v klidném středu pelotonu.

V kádru Slovanu došlo oproti podzimní části ke dvěma odchodům. Matěj Valenta se vrátil na z hostování do mateřské Slavie, někdejšímu tahounovi Kamsovi Marovi skončila smlouva. Naopak ze Sparty byl zapůjčen gólman Hugo Jan Bačkovský, z kyperské Larnaky dorazil dočasně také útočník Victor Olatunji.

Rovněž Pardubice rozšířily své možnosti v brankovišti o hráče ze Sparty, do konce sezony bude na východu Čech působit Florin Nita. Dalším hostem se stal mladoboleslavský Ladislav Krobot, nastálo dorazil z Opavy Polák Bartosz Pikul. Naopak zpátky do Edenu se vrátil záložník Marek Icha.

Muži z Podještědí k přípravě využili Tipsport Malta Cup. Ve skupině porazili Trenčín a remizovali s Tirolem, za kterým také o skóre skončili. V zápase o bronz pak vyzráli na Zlín poměrem 0:3, když se prosadili Fukala, Ghali a Preisler. Pardubičtí si rovněž zahráli tři přátelské zápasy, ovšem výhradně s mužstvy z nižších soutěží. Postupně tak vyzráli na nedaleké Živanice i Příbram se Žižkovem.

V nedělním utkání je nejistý start zdravotně indisponovaných Doumbii a Mikuly, na straně hostí se nepředstaví zranění Jeřábek se Solilem a také vykartovaný Chlumecký.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Prebsl - Fukala, Valenta, Červ, Preisler - Višinský, Frýdek - Rondič

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, Hranáč, Vlček, Rosa - Vacek - Pikul, Janošek, Hlavatý, Tischler - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.94 - 5.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FC Trinity Zlín - Baník Ostrava

neděle 18:00
Velké starosti na jaře zřejmě čekají na Zlín. "Ševci" se ligovým podzimem protrápili a jen díky horším výkonům Pardubic nesídlí na samém chvostu tabulky. Nový kouč Zlínských zahájí záchranářskou misi proti ostravskému Baníku, který ještě na podzim sám neúspěšně trénoval.

Místo odpočinku znovu v zápřahu. Pavel Vrba po vyhazovu z Ostravy dlouho nezůstal bez práce. Zkušeného stratéga si vyhlédl Zlín, jenž v uplynulých 16 kolech zvítězil pouze dvakrát a podzim zakončil šňůrou čtyř porážek. Je tak jasné, že v novém kalendářním roce se Ševci mohou "těšit" jen a pouze na boj o udržení.

Moravany sice během zimní přestávky opustil Lamin Jawo, kouč Vrba však místo něj získal do kádru hned dva útočníky. "Apeloval jsem na vedení, aby přivedlo hrotové útočníky, a jsem rád, že nás během soustředění na Maltě doplnili Libor Kozák a Filip Balaj," potěšilo někdejšího lodivoda Plzně či české reprezentace.

Baník na přestupovém poli tolik aktivní nebyl. Slezané jsou především rádi, že soupisku po podzimu udrželi víceméně pohromadě. A to včetně hostujících křídelníků Srdjana Plavšiće s Caduem nebo středopolaře Filipa Kaloče, jenž před několika dny podepsal nový kontrakt. Kádr nabobtnal jen díky příchodu albánského stopera Enea Bitriho.

Ostravané vstupují do jara jako desátý nejlepší celek soutěže, což rozhodně chtějí vylepšit. "V šatně je cítit velká natěšenost, z mužstva cítím dobrou energii a věřím, že to přeneseme na trávník a že jsme dobře nachystaní. Na přípravu se nemá moc cenu ohlížet, teď nás čeká první ligové utkání, úplně jiný tlak, ukáže se až v neděli na hřišti, jak jsme připraveni," prohlásil trenér Slezanů Pavel Hapal.

Do Zlína se z kádru Baníku nevydají zranění středopolaři Ladislav Takács s Danielem Tetourem a útočník Ladislav Almási. Stoper Jaroslav Svozil je po dlouhodobé absenci fit, lednové kolo ale možná ještě vynechá. Ševci dál postrádají záložníka Davida Tkáče, vedle něhož marodí také obránci Václav Procházka s Adamem Hlouškem. Na domácí straně bude chybět také křídelník Rudolf Reiter, jenž ve Zlíně hostuje právě z Ostravy. Bývalý hráč Slezanů Robert Hrubý se proti svým spoluhráčům taktéž nepředstaví, neboť si musí odpykat trest za červenou kartu.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Jeřábek, Simerský, Bartošák - Hlinka, Didiba - Fillo, Fantiš, Čanturišvili - Kozák

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Kaloč, Kuzmanović, Boula, Plavšić - Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.31 - 2.49

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice

sobota 15:00

Mimořádně vyrovnaná situace ve středu tabulky první fotbalové ligy znamená, že ačkoliv Bohemians a Teplice dělí pět míst, mohou se po vzájemném zápase skláři dotáhnout na svého soupeře z Ďolíčku. Potřebují k tomu navázat na slušný závěr podzimu.

Klokani oproti očekáváním předvedli solidní první část sezony, kterou zakončili na sedmé pozici. Dojem možná trochu kazil samotný závěr, kdy zejména vinou propustné obrany tak moc bodů nesesbírali. Ze zápasů s Mladou Boleslaví, Slavií a Baníkem odešli s prázdnou a čtyřmi inkasovanými brankami, Zlín přehráli v gólovém utkání 3:2.

Naopak Severočeši se po nepovedených prázdninách docela rozjeli a vyšplhali se do klidnější vod tabulky. Ze závěrečných tří ligový utkání hned dvakrát vyhráli, a to nejprve proti Sigmě a před mistrovstvím světa i s Libercem.

Vršovické během zimního přestupového období opustili Daniel Krch, Petr Hronek a Roman Květ, za poslední dva jmenované však ze Slavie i Plzně dorazila hráčská kompenzace v podobě Jana Matouška a Aleše Čermáka s Martinem Jedličkou. Jako volný hráč se po půlroce stráveném v Makedonii vrátil Jan Vondra.

U žluto-modrých bylo podstatně klidněji, z hostování v Táborsku se vrátil David Ledecký a jako last-minute posila dorazil Srb Nemanja Mićević z argentinského Tallerese.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Petrák, Křapka - Dostál, Jánoš, Čermák, Kovařík - Matoušek, Drchal - Prekop

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Mareček, Urbanec - Trubač - Gning, Žák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.01 - 5.33

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Oba sobotní soupeři musí být se svou pozicí v tabulce spokojeni, ani jeden však nezakončil podzim podle představ. Lídr z Plzně v listopadu hned dvakrát zaváhal, pátý Hradec Králové si táhne do jara šňůru tří nezdarů v řadě.

Viktoriánům jako by forma odešla s koncem jejich účinkování v Lize mistrů. Ve třech listopadových zápasech totiž uspěla jen jednou, když rozstřílela Zbrojovku. Jinak nestačila na pražskou Spartu a jen remízu si odvezla ze závěrečného podzimního utkání na hřišti Pardubic. Tam dokonce po Černého trefě prohrávala, avšak čtvrt hodiny před koncem vykřesal alespoň bod Havel.

Plzeňští i přes dobré postavení v tabulce nechtěli usnout na vavřínech, a tak v zimě posilovali. Z Bohemians koupili Romana Květa, jako volný hráč je posílil někdejší reprezentant Matěj Vydra, na hostování dorazil Rafiu Durosinmi z druholigové Karviné a v trvalý přestup bylo přetaveno angažmá jabloneckého Libora Holíka.

Východočeši na sérii čtyř výher navázali třemi neúspěchy za sebou. Po derby s Pardubicemi a porážce v Liberci doma podlehli i Slovácku, když po Rynešově úvodní trefě dokázali po pauze otočit Havlík s Mihálikem. Přesto Votroci na zimním přestupovém trhu nebyli aktivní a žádné velké věci se v jeho kádru neděly.

Teď se budou snažit zlomit i další šňůru v podobě tří porážek s Plzní. V podzimním utkání této sezony ovlivnilo dění na hřišti kontroverzní vyloučení Vojtěcha Smrže po neodpískané penaltě ve prospěch Votroků. Na Chorého trefu sice ještě před pauzou reagoval Kubala, avšak Pilařova branka v závěru zůstala bez odezvy.

"Hru Plzně samozřejmě máme zmapovanou. Klíčem bude zavřít krajní prostory a uskákat standardní situace. Otázkou je, jestli hráči, kteří teď přišli, se stihli adaptovat na plzeňské prostředí a zda Květ a Durosinmi nastoupí. Vlkanova (bývalý hráč Hradce) sice detailně zná styl naší hry, ale my zase detailně známe jeho. Uvidíme, jak to dopadne," říká Stanislav Hejkal, asistent trenéra Koubka.

Domácí se musí obejít bez vykartovaného Hejdy a zraněných Klimenta, Řezníka, Sýkory a Tijaniho, otazník visí i nad nováčkem Vydrou. Na straně hostí nepustí dohoda klubů do hry Čiháka a Trusu, zdravotní indispozice pak Kučeru s Vašulínem. Nejistý je i start čtveřice Kubala, Leibl, Rada, Ševčík.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Pernica, Kaša, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Jirka - Chorý

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čech, Smrž - Gabriel, Kodeš, Rada, Dvořák, Novotný - Matěj Koubek, Ryneš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 4.86 - 9.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00
Slovácko se v horních patrech ligové tabulky pohybuje už příliš dlouho na to, aby se mohlo považovat za outsidera soutěže. Proto se před startem jarní části sezony neschovává a věří v dobré umístění. Cestu za splněním svých cílů začnou Moravané proti Českým Budějovicím, které po trenérské rošádě usilují především o udržení.

Celku z Uherského Hradiště se na podzim nevedlo zcela podle představ. Na jednu stranu zanechalo dobrý dojem ze svého působení v Evropské konferenční lize, avšak v domácí soutěži až příliš často poztrácelo body. Poslední měsíce roku 2022 už nicméně Slovácku vcelku vyšly. Na jaře už navíc Moravané nebudou cestovat po Evropě a budou mít více prostoru na vylepšení svého postavení v tabulce.

Trenér Slovácka Martin Svědík doufá, že jeho svěřenci zabojují o dobrý výsledek jak v lize, tak i v MOL Cupu. "Rozdíly mezi týmy jsou minimální, ale my bychom do šestky být chtěli. A taky jsme ve čtvrtfinále poháru," prohlásil kouč, jenž těsně před začátkem jarních bojů prodloužil se svým zaměstnavatelem smlouvu.

Zatímco u břehů řeky Moravy se dosavadního trenéra povedlo udržet, v Českých Budějovicích došlo ještě na podzim k výměně. Není se co divit, Jihočeši pod vedením Jozefa Webera nepředváděli okulahodící výkony. V novém roce tak Dynamo povedou koučové Marek Nikl s Tomášem Zápotočným. Oba se na Střelecký ostrov přesunuli z druholigové Příbrami.

Nová dvojice nechce kráčet ve šlépějích Webera a především útok hodlá výrazně vylepšit. "Chceme předvádět zajímavý fotbal a uhrát co nejvíc výher, ať se na to lidi chodí dívat. Já (v tabulce) hledím jedině nahoru," uvedl Nikl.

Hosté budou v Uherském Hradišti bojovat bez Patrika Čavoše a Lukáše Čmelíka. Oba budou chybět kvůli karetním trestům. Slovácku ze stejného důvodu nepomůže útočník Ondřej Mihálik, obránce Michal Tomič zase laboruje se zraněním.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Doski - Vecheta

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolić, Havel, Králik, Skovajsa - Potočný, Čermák, Hellebrand, Hora, Mršić - Zajíc

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.51 - 8.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sigma Olomouc - Sparta Praha

sobota 18:00
Nový rok, nový restart? Sparta sice po podzimu nesáhla k trenérské výměně, sezónu ovšem nemá zcela ideálně rozjetou. I proto přes zimu pořídila několik hráčů a na jaře touží ještě zabojovat o mistrovský titul. Sílu Letenských jako první otestuje olomoucká Sigma.

Dimitrije Kamenović, Kaan Kairinen, Qazim Laci, Awer Mabil. Všichni čtyři jmenovaní se v uplynulých týdnech přestěhovali do Česka. Konkrétně se ubytovali v Praze, kde budou hájit rudé barvy Sparty. Jejich výpomoc se Pražanům jistě hodí. Po podzimní části sezóny totiž mužstvo kouče Briana Priskeho sídlí v tabulce na třetím místě se sedmibodovým mankem na vedoucí Plzní. Šance na titul pro sparťany tedy ještě žije, musí ji ovšem co nejrychleji chytnout za pačesy.

Dobře to ví také Priskeho asistent Luboš Loučka.  "Je jedno, kdo proti nám teď stojí. Náš cíl je jediný — nahánět titul. Jedeme vyhrát a budeme chtít vyhrávat zápas co zápas," prohlásil někdejší ligový fotbalista.

Olomouc vstoupí do jarní fáze ročníku jako čtvrtý nejlepší tým ligy. Sídlí tedy hned pod Spartou, na kterou ovšem ztrácí poměrně propastných osm bodů. I tak se Hanáci pohybují vysoko, za zády však musí cítit dech hned několika pronásledovatelů. Pokud tedy Sigma chce nadějně rozehranou sezónu dotáhnout do uspokojivého konce, musí se dál snažit.

Naštěstí se Olomoučtí dál mohou spolehnout na Mojmíra Chytila. Talentovaného útočníka si vyhlédla Slavia, pro tuto chvíli se ale tahoun Sigmy nikam nepřesouvá. A tak se může soustředit na bitvu s Pražany.  "Do každého zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát. Navíc doma, před našimi fanoušky. Věřím, že jich přijde dost," vzkázal Chytil pro web Hanáků před sobotním střetnutím.

Sparta postrádá zraněné obránce Ondřeje Čelůstku s Andreasem Vindheimem a křídelníka Jakuba Peška. Na straně Olomouce dál marodí gólman Matúš Macík, nejistý je start středopolaře Lukáše Greššáka. Záložník Jan Fortelný nebude moct nastoupit, neboť na Hané hostuje z Letné, pravého beka Juraje Chvátala do hry nepustí trest za čtyři žluté karty v sezoně.

Zápasy Sparty na Andrově stadionu patří dlouhodobě k těm nejatraktivnějším soutěži. Hanáci se totiž na favorizované Pražany umí vyhecovat, ostatně v posledních pěti vzájemných soubojích v Olomouci se z tříbodového zisku hned čtyřikrát radovali domácí. Podzimní duel na Letné však zvládli lépe sparťané, jimž výhru 2:0 vystřelili Adam Karabec s Casperem Höjerem.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Vraštil - Zifčák, Breite, Spáčil, Zmrzlý - Navrátil - Růsek, Chytil

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Panák, Vitík, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Krejčí, Zelený - Kuchta, Čvančara, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.50 - 2.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Viktoria Plzeň
16
12
3
1
34 : 10
39
2
Slavia Praha
16
12
1
3
51 : 14
37
3
Sparta Praha
16
9
5
2
30 : 15
32
4
Sigma Olomouc
16
7
3
6
25 : 18
24
5
FC Hradec Králové
16
7
2
7
19 : 19
23
6
FK Mladá Boleslav
16
6
4
6
26 : 24
22
7
Bohemians Praha 1905
16
6
4
6
27 : 29
22
8
1. FC Slovácko
16
6
4
6
20 : 27
22
9
Slovan Liberec
16
6
3
7
21 : 21
21
10
Baník Ostrava
16
5
5
6
26 : 24
20
11
Zbrojovka Brno
16
6
2
8
27 : 34
20
12
FK Teplice
16
5
4
7
23 : 35
19
13
Dynamo České Budějovice
16
5
3
8
17 : 30
18
14
FK Jablonec
16
4
4
8
22 : 27
16
15
FC Trinity Zlín
16
2
6
8
15 : 30
12
16
FK Pardubice
16
3
1
12
13 : 39
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (490)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele