Spojte se s námi


Bojové sporty

UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski – stream, program, informace, sázení

UFC 284 je za rohem a je se na co těšit. Opět totiž uvidíme největší světovou organizaci v Austrálii a tomu také odpovídá karta, na níž je mnoho domácích bojovníků. Dočkáme se i dvou titulových zápasů. Jaký je program a kde turnaj sledovat?

Publikováno

dne

UFC 284 je za rohem a je se na co těšit. Opět totiž uvidíme největší světovou organizaci v Austrálii a tomu také odpovídá karta, na níž je mnoho domácích bojovníků. Dočkáme se i dvou titulových zápasů. Jaký je program a kde turnaj sledovat?

UFC už v únoru nabídne další číslovaný galavečer. Tentokráte s pořadovým číslem 284. Po šílené a povedené akci v Brazílii se nyní představí největší hvězdy MMA v Austrálii. Jeden z domácích bojovníků navíc bude válčit v hlavním zápase turnaje.

UFC 284 – kdy a kde

UFC 284 se bude konat v neděli 12. února, hostit jej bude RAC Arena a australském městě Perth. Začátek hlavní karty je plánován jako tradičně na čtvrtou hodinu ranní středoevropského času.

UFC 284 – stream

Minimálně hlavní kartu UFC 284 bude vysílat televizní stanice Premier Sport.

Sledovat živě online na Tipsport TV bude možné celý turnaj, neunikne vám tedy ani jeden podstatný moment. Pěkný vstupní bonus za jednoduchou online registraci také potěší, ihned je možné si vsadit na své favority.

UFC 284 – program, karta zápasů

UFC 284 podle zápasové karty sice nevypadá tak atraktivně, jako tomu bylo na posledním číslovaném turnaji v Brazílii, nicméně v Austrálii se vždy dějí zajímavé věci. Navíc s velkolepou atmosférou, kterou umí Australané vytvořit.

Dva titulové zápasy jsou ale zárukou zajímavé podívané. Velkou výzvu před sebou má Alexander Volkanovski, jenž se chce stát šampionem dvou váhových kategoriích, když vyzve Islama Makhacheva, krále lehké váhy.

O prozatímní titul ve Volkanovského divizi se porvou Yair Rodriguez a Josh Emmet, přičemž Rodriguez vždy doručí vynikající podívanou. Emmet mu v tom bezesporu pomůže. Za sledování stojí i zápasy Jacka Della Maddaleny.

Karta zápasů

Hlavní karta

Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski
Yair Rodriguez vs. Josh Emmet
Jack Della Maddalena vs. Randy Brown
Justin Tafa vs. Parker Porter
Jimmy Crute vs. Alonzo Menifield

Prelims

Tyson Pedro vs. Zhang Mingyang
Josh Culibao vs. Melsik Baghdasaryan
Shannon Ross vs. Kleydson Rodrigues
Jamie Mullarkey vs. Francisco Prado

Early Prelims

Jack Jenkins vs. Don Shainis
Junior Tafa vs. Waldo Cortes Acosta
Loma Lookboonmee vs. Elise Reed
Shane Young vs. Blake Bilder
Zubaira Tukhugov vs. Elves Brenner

UFC 284 – kurzy

Jako tradičně nabídne i na UFC 284 širokou kurzovou nabídku Tipsport, který rovněž nabídne streamy zápasů, díky čemuž budete mít vše potřebné k tomu, abyste mohli využít i live sázky.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.