MojAndroid

OnePlus Pad, prvý tablet tohto výrobcu, bude predstavený už 7. februára. Portfólio tejto spoločnosti sa teda rozrastie o ďalší segment elektroniky. Samotný výrobca zverejnil na sociálnej sieti Twitter upútavku, ktorá prezradila, že novinka príde s magnetickou klávesnicou a stylusom. Informuje o tom portál GizmoChina.

OnePlus Pad príde s veľmi štedrým obsahom balenia

Príslušenstvo v podobe klávesnice a stylusu by malo byť súčasťou balení, čo je veľmi dôležitým a skvelým poznatkom. Potvrdil to samotný OnePlus. Ide o vynikajúce správy, ktoré sú zároveň veľmi znepokojujúcimi pre konkurenciu. Tá k samotným produktom takéto príslušenstvo spravidla nepribaľuje. Video ukázalo biely stylus a magnetickú klávesnicu s touchpadom. Vyzerá to tak, že špeciálne pripevnenie klávesnice povolí používateľom meniť aj naklonenie displeja.

OnePlus Pad disponuje POGO konektorom a zadnou stranou s koženou textúrou. Na tej je umiestnený jeden fotoaparát s LED bleskom. Možné je vidieť aj nápis naznačujúci pre prítomnosť technológie Dolby Vision Atmos. Podľa najnovších informácií má OnePlus Pad ponúknuť procesor MediaTek Dimensity 9000 či veľkú batériu s kapacitou 8640 mAh s podporou rýchleho 67 W nabíjania.

Displej sa bude vyznačovať 11,6-palcovou uhlopriečkou s 2,8 K rozlíšením. Obnovovacia frekvencia sa zastaví na vysokej hodnote 144 Hz. Zobrazovač sa pochváli možnosťou prehrávania HDR10+ obsahu a taktiež aj už spomenutou technológiou Dolby Vision. Tak čo, tešíte sa na oficiálne predstavenie OnePlus Tab?

OnePlus pripravuje svoj prvý tablet

30.1.2023

OnePlus Pad príde na trh zároveň so smartfónom OnePlus 11R 5G, OnePlus klávesnicou a OnePlus 65″ Q2 Pro televíziou. Prvýkrát sa môžeme pozrieť na tablet v zelenej farbe, ktorý bol uvedený na oficiálnej stránke spoločnosti, informuje GSMarena.

Ako prvé si môžeme všimnúť jeho zelenú farbu s názvom “Halo Green,” ktorá pokrýva celú zadnú stranu tabletu. Tá nadväzuje na rovnaké farebné prevedenie zariadení ako OnePlus 11 či OnePlus Buds Pro 2. Rovnako môžeme vidieť selfie fotoaparát zabudovaný do výrezu v strede displeja. Na opačnej strane nájdeme hlavný fotoaparát, doplnený o LED blesk na zosvetlenie fotografií.

OnePlus PAD | Zdroj: Gsmarena
OnePlus PAD | Zdroj: Gsmarena

Predpokladalo sa, že OnePlus Pad bude premenovaný na Oppo Pad alebo Oppo Pad Air, no momentálne vyzerajú byť tieto špekulácie dosť nereálne. Malo by ísť o úplne nový tablet a nie pokračovanie už zabehnutej série.

OnePlus Pad je pevný tablet s príjemným držaním

Farebné prevedenie očakávame len jedno, pretože nikde nie je zmienka o viacerých variantoch. Halo green bola zvolená, pretože predstavuje “spojenie medzi životom na Zemi a rozľahlým vesmírom.” V publikácii sa píše aj o hliníkovom tele a vyklenutom ráme, čo má zabezpečovať pohodlné držanie tabletu po celú dobu používania.

Viac o novom tablete sa určite dozvieme na jeho oficiálnom predstavení, ktoré sa uskutoční 7. februára 2023. V tomto dátume očakávame aj globálny debut slúchadiel OnePlus Buds Pro 2, a tiež smartfónu OnePlus 11. Tie nájdeme na trhu už aj teraz, ale zatiaľ len v Číne.

Náš tip
Nothing Phone (2): čo všetko zatiaľ vieme?

5.2.2023

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+