Pokud se vám povedlo zapomenout na připravovanou hranou verzi One Piecu, přičemž jste zároveň doufali, že se nic takového nestane, tak vás musíme zklamat. K natáčení a produkci skutečně došlo. A nyní máme pravdivé informace o tom, že na Netflix se doopravdy podívá toto dílo. Připravte si slamáky, budeme muset jen doufat, že tentokrát se tato streamovací služba poučila a nezmrší další věc.

Ačkoliv se v Netflixu dějí velké věci (vyřazují seriály jak na běžícím páse, ukončují produkci různých úspěšných sérií), tak One Piece odolal a doopravdy se během tohoto roku dočkáme One Piece seriálu! Potvrdil to oficiální twitterový účet, který zastupuje právě onu hranou verzi. Společně s touto novinkou byly do světa vypuštěny dva obrázky. Prvním z nich je plakát s oznámením, že se seriál objeví na Netflixu v roce 2023, na druhém obrázku jsou vidět hlavní postavy a loď Merry. První série by údajně měla mít celých deset dílů.

Menší útěchou pro všechny fanoušky je vložená péče do filmu. Na Netflix Geeked Week jsme mohli nahlédnout do zákulisí a tvorby lodí pro celý seriál. Nutno podotknout, že se producenti rozhodli nespoléhat na CGI techniku a jiná počítačová kouzla, většinu velkých rekvizit si prostě sami postavili. Tommorow Studio taky není úplným nováčkem na tomto poli, to vše by mělo dávat záruku kvality. Bohužel distributorem je stále Netflix a já jen mohu doufat, že do všeho zasahoval jen minimálně.

Vše totiž nasvědčuje tomu, že by se po mnoha neúspěšných pokusech převést anime do reality, mohla objevit ona hvězda, která zazáří. Nad tím vším navíc drží ochranou ruku i sám mangaka Oda jako výkonný producent a scénář píše Matt Owens, který má na svědomí například Agents of S.H.I.E.L.D.

Nakonec to nezní až tak beznadějně, že? I když. Co si o tom myslíte vy?