Přesně za dva měsíce dorazí na Netflix pokračování akční komedii Vražda na jachtě, ve které ztvárnili hlavní role Adam Sandler a Jennifer Aniston. Oba dva se vrací i do druhého dílu, který tentokrát ponese název Vražda v Paříži. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh by se měl odehrávat čtyři roky po událostech předešlého filmu, přičemž z Nicka a Audrey Spitzových se stala soukromá očka na plný úvazek. Bohužel se ale zdá, že jsou v krizi, protože neodstávají žádné pořádné případy. To se ale změní ve chvíli, kdy je jejich kamarád Mahajara (Adeel Akhtar) pozve na svou velkolepou svatbu na vzdáleném ostrově. A i přestože se zprvu zdá, že naše hrdiny čeká večer plný luxusu, tance a popíjení, vše se zvrtne ve chvíli, kdy vyjde najevo, že Mahajara byl unesen. 

Na scénu tak nastupuje známý a zkušený detektiv (Mark Strong), kterému se však úplně nezamlouvá představa, že by měl spolupracovat s manželským párem amatérských vyšetřovatelů, který má spíše více štěstí než rozumu. Brzy poté se ozve zlovolná skupina, která stojí za únosem výše zmíněného bohatého ženicha. Ta má zcela jasný požadavek. Vyšetřovatelé musí do Paříže doručit 50 milionů dolarů. Pokud se tak nestane, Mahajara se bude muset rozloučit se životem.

Nick a Audrey se proto vydávají do hlavního města Francie, aby celou tuto záležitost vyšetřili po svém. Jedno je každopádně jisté. Únosci požadované prachy jednoznačně nedostanou. Místo toho se většina z nich dočká komické smrti, která čeká na každého, kdo by se „opovážil“ zkřížit cestu oběma vyšetřovatelům. 

Snímek tentokrát zrežíroval Jeremy Garelick, který je zodpovědný za komedie jako Dokonalý svědek s.r.o. (2015) a The Binge (2020). Scénář si opět vzal na starost James Vanderbilt.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jodie Turner-Smith, Mélanie Laurent, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, John Kani a Enrique Arce.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 31. 3. 2023.