Reklama

Týden oslav 100 let BMW Motorrad od 20. do 26. března 2023

BMW Motorrad Česká republika v rámci 100. výročí značky připravuje speciální týden pro všechny fanoušky značky BMW Motorrad. Bude se konat ve dnech od 20. do 26 března 2023. Těšit se můžete na atraktivní výstavu klasických, nových i výročních modelů BMW Motorrad, která se objeví u všech BMW Motorrad Autorizovaných Dealerů po celé České republice.

Týden oslav 100. výročí se uskuteční v showroomech jednotlivých dealerů BMW Motorrad. Každý showroom bude možné navštívit v rámci prodloužené otevírací doby od 9 do 19 hodin, a to včetně víkendu. Široká veřejnost se může těšit na představení novinek letošní sezóny, speciální kolekci oblečení a vybavení motorkáře k výročí 100 let, soutěže o atraktivní ceny a doprovodný program, který bude v rámci jednotlivých dealerství různorodý.

„Sto let od představení prvního sériově vyráběného motocyklu BMW, modelu R 32, je významné jubileum, a právě při této příležitosti bychom se chtěli podělit o historii značky s našimi fanoušky. Předposlední březnový týden budou všechny naše showroomy otevřené až do 19 hodin včetně víkendu, aby se každý fanda mohl přijít podívat na limitované výroční modely, novinky letošní sezóny a motocykly z předchozích dekád a zároveň si užít bohatý doprovodný program. Rád bych pozval všechny motorkáře, pro které to bude určitě skvělý zážitek při rozjezdu nové sezóny,“ říká Petr Krajča, BMW Motorrad Manager.

Každý návštěvník získá malý dárek, který mu bude připomínat výročí 100 let BMW Motorrad, a celý týden bude možné zakoupit oblečení a vybavení BMW Motorrad Ride and Style 2022 se slevou 20 %. Výherci soutěže se mohou těšit na zapůjčení nového motocyklu BMW Motorrad na celý víkend a oblečení z kolekce 100 let BMW Motorrad.

1 BMW R 18 100 Years (5)1 BMW R nineT 100 Years (8)1 BMW R nineT 100 Years (4)

Detailní program jednotlivých prodejců BMW Motorrad a více informací o týdnu oslav naleznete na tomto odkazu

Zdroj: BMW Motorrad



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama