Už za několik dní budeme moci skrze Netflix zavítat do hlubokých norských lesů, kde se skrývá něco, s čím si rozhodně není radno zahrávat. To vše nás čeká v hororové podívané jménem Viking Wolf, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na sedmnáctiletou dívku Thale Berg (Elli Rhiannon Müller Osbourne), která se s rodiči nedávno přestěhovala do poklidného městečka, kde její matka nastoupila k policejní jednotce. Thale se jednoho večera rozhodne zúčastnit se párty, kterou uspořádali její noví spolužáci. Ta však bude mít strašlivou dohru. Za neznámých okolností se totiž Thale a ještě další studentka dostanou do místních lesů, kde na ně zaútočí jakýsi vlk. Thane z tohoto střetnutí vyvázne ,,pouze" s prokousnutým ramenem, ale její spolužačka za to zaplatila životem. Brzy ale vyjde najevo, že o žádného běžného vlka se věru nejedná. 

Jeden z místních lovců se totiž domnívá, že onen vlk je nebezpečná a stará bestie, která dokáže šířit vlkodlačí prokletí. Taktéž je přesvědčen, že musí být co nejdříve zneškodněna, jinak hrozí, že se na krvelačná monstra začnou měnit lidé, kteří střetnutí přežili. Ale jak se zdá, přesně to čeká mladou Thale, která se postupně začíná měnit na vlkodlaka.

Mezitím se skupina odvážlivců vydává do lesů, aby se s vlčí hrozbou jednou provždy vypořádala. Ale tak jednoduché to nebude, protože prokletí přenášející bestie je zatraceně vychytralá. Thale tak bude muset zjistit, jak by se mohla kletby zbavit. Jinak hrozí, že připraví o život nejenom další obyvatele města, ale i členy vlastní rodiny. 

O scénář a režii se postaral Stig Svendsen, který je zodpovědný za thrillery jako Elevator a Kings Bay. Dále na scénáři pracoval také Espen Aukan, který také napsal nedávného Trola od Roara Uthauga.

Dále se ve snímku představí herci jako Liv Mjönes, Arthur Hakalahti, Sjur Vatne Brean, Vidar Magnussen, Kasper Antonsen a Øyvind Brandtzæg.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 3. 2. 2023.