Spojte se s námi


Bojové sporty

Kozma zná vyzyvatele v Gamechangeru! Jeden z favoritů se utká s Polákem Siwiecem

Oktagon MMA postupně odhaluje zápasy na projekt Tipsport Gamechanger. Nyní známe již třetí dvojici, David Kozma se, jako jeden z favoritů pyramidy, utká s Polákem Lukaszem Siwiecem, který má na kontě jedinou porážku.

Publikováno

dne

Oktagon MMA postupně odhaluje zápasy na projekt Tipsport Gamechanger. Nyní známe již třetí dvojici, David Kozma se, jako jeden z favoritů pyramidy, utká s Polákem Lukaszem Siwiecem, který má na kontě jedinou porážku.

Tipsport Gamechanger se nám postupně kompletuje. Již známe zápasníky, kteří se nám na ostravském turnaji, který je na programu takřka za měsíc, ukážou.

Organizace nyní dává na veřejnost dvojice, které si to v pyramidě rozdají o postup. Prvně jsme se dočkali Samuela Krištofiče s Alexem Lohorém, následně Maté Kertésze s Johnem Hathawayem.

Nyní je známa i třetí trojice a v ní se nachází nejpopulárnější člen projektu – David Kozma. Na toho si brousí zuby jednatřicetiletý Polák Lukasz Siwiec.

Ten za svou profesionální MMA kariéru poznal pouze jednou pachuť porážky, jinak má na kontě osm vítězství. Kozma ale bude jasným favoritem.

„Bývalý vládce welteru David Kozma a nejdéle panující šampion OKTAGONu v letech 2018-2022, který v neskutečných bitvách 5x obhájil titulový pás a porazil mnohé z nasazených bojovníků, jde do Tipsport Gamechangeru dokázat, proč je mnohými stále považovaný za největšího krále OKTAGONu a jednoho z nejkomplexnějších bojovníků organizace.

Zápasy „Růžového pantera“ patří k těm nejlepším v historii OKTAGONu. Fanoušci i odborníci očekávají, že to bude právě on, kdo napíše další neuvěřitelný příběh a probojuje se až na samotný vrchol pyramidy. Stát se však může všechno…   

Na vítězství v turnaji si věří i král welteru polské organizace Babilon MMA Łukasz Siwiec. Tento škrtič většinou okamžitě soupeře stahuje na zem, kde je nejvíc nebezpečný a kde proti němu soupeři nemají téměř žádnou šanci.

Žádný z jeho zápasů nikdy nedošel až do poslední vteřiny a všech svých výher ukončil před limitem! Vnutí polský šampion Kozmovi, který za sebou bude mít v Ostravar Aréně legii tisícovek fanoušků, svou hru?“ láká Oktagon fanoušky na zápas na svých sociálních sítích.

V dalších dnech se můžeme těšit na zbytek startovní karty, na které by neměli chybět ani náhradníci. Ti budou celkem 4, jelikož organizace nehodlá nic podcenit.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.