Nový telefon za nejmíň. Revoluční služba Dopředný výkup je v Česku unikát

Nový telefon za nejmíň. Revoluční služba Dopředný výkup je v Česku unikát
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nejnovější telefon za nejmíň. A pak znovu. A znovu. Každých 26 měsíců nový smartphone a vždy nejvýhodněji. Přesně tak funguje revoluční služba Dopředný výkup od Mobil Pohotovosti. Představuje jakousi nekonečnou spirálu obměny telefonu – každé dva roky nový smartphone, vždy za absolutně nejnižší měsíční cenu na trhu. Třeba iPhone 14 Pro jen za 101 Kč měsíčně.

Jak to funguje?

Dopředný výkup, jak se nová služba nazývá, je revoluční, na českém trhu totiž nemá obdoby. Přitom její princip je jednoduchý. Vyberete si nový telefon, třeba iPhone 14 Pro. V Mobil Pohotovosti vám spočítají, jakou bude mít cenu po dvou letech používání. Za 26 měsíců ho za tuto cenu od vás vykoupí, ale už teď vám budoucí hodnotu telefonu odečtou od ceny pořizovací. A navíc vám ještě sníží cenu výkupem vašeho současného telefonu a rozložením zbylé částky na splátky.

Mobil Pohotovost

iPhone 14 Pro za 101 Kč měsíčně

Příklad. Pokud budete chtít přejít z iPhonu 13 Pro na nový iPhone 14 Pro, pak vás upgrade vyjde jen na 101 Kč x 26 měsíců. Cena je tak nízká právě díky tomu, že už teď se od konečné ceny odečte budoucí hodnota nového telefonu. Po celou dobu splácení jste přitom jeho vlastníky a po uplynutí 26 měsíců můžete buďto pokračovat ve splácení nebo přejít na zcela nový model a opět tak využít výhod služby.

Mobil Pohotovost

Kromě telefonů i hodinky, iPady a MacBooky

V rámci Dopředného výkupu si můžete pořídit produkty Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei a Motorola. A kromě telefonů můžete službu využít i na nákup chytrých hodinek, iPadů a MacBooků. Na výkup přitom můžete dát zařízení prakticky jakékoli značky a prodat u Mobil Pohotovosti můžete dokonce i Xbox nebo PlayStation. Jednoduše na odkazu níže zadejte zařízení, které aktuálně vlastníte, a zjistěte si svou cenu.