Už za pár týdnů bude premiérovat očekávaná hororová podívaná jménem Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, ve které se z milovaného Medvídka Pú stane pěkně rozzuřené a po krvi lačnící monstrum. Ale i přestože film ještě ani nevyšel, už teď je jisté, že se dočká druhého dílu. Oznámení přišlo přes twitterový účet filmu, přičemž na samotný příspěvek se můžete podívat níže.

A jak se zdá, údajně nás čeká mnohem krvavější podívaná než ta, které se dočkáme za dva týdny. Tagline filmu navíc uvádí: ,,Přátelé se shromáždí... aby se pomstili.“ Jak už nějakou dobu víme, k Medvídkovi Pú se připojí také Prasátko, které už žádným plachým a nevinným stvořeníčkem rozhodně nebude. Zbytku slavných zvířátek ze Stokorcového lesa se ale v prvním díle patrně nedočkáme. Co když se to ale ve druhém díle změní?

Už nějaký ten pátek také víme, že hlavním hrdinou by se měl stát již dospělý Kryštůfek Robin, který kdysi opustil své zvířecí kamarádíčky, aby mohl jít studovat vysokou školu. To však bude mít strašlivé následky. Když se totiž Kryštůfek po letech vrátí, zjistí, že z jeho nejlepšího med milujícího přítele se stala nelítostná stvůra, která prahne po pomstě za to, že je kdysi opustil. Do lesů navíc patrně přijede i skupina Kryštůfkových přátel, aby zde udělala velkou párty. Mnozí z nich se ale nedožijí rána.

Jeden z nedávných trailerů taktéž odhalil, že oslík Ijáček už je patrně po smrti. Ale co se stalo z postavami jako Tygr, Sova, Králík a Klokanice Kanga? Objeví se v připravovaném druhém díle? Nebo se tentokrát rozhodne vydat na cestu pomsty sám Kryštůfek Robin? To se holt necháme překvapit. 

Celý snímek má být zároveň scenáristickým a režijním debutem filmaře Rhysa Frakea-Waterfielda, který se nechal slyšet, že také plánuje temnější a krvavější verzi Petra Pana a Bambiho.

Ve filmu se každopádně objeví herci jako Amber Doig-Thorne, Maria Taylor a Danielle Scott.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 2. 2023.