Dva viníci z místa ujeli, aniž by nehodu oznámili. Policisté hledají svědky
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté hledají svědky nehod, jejichž viníci ujeli a nesplnili své zákonné povinnosti.

K první nehodě došlo v neděli 22. ledna 2023 v 17.30 hodin v Teplicích na centrálním parkovišti v ulici Alejní. Řidič vozidla pravděpodobně Renault Megane v provedení kombi, šedé nebo stříbrné barvy, poškodil u vjezdu na parkoviště zaparkované vozidlo Škoda Fabia. Přitom došlo i k poškození vozidla viníka. Ten ještě se spolujezdcem své auto pod přemostěním silnice I/8 provizorně opravil a z místa v 19:22 hodin odjeli, aniž by nehodu oznámili.

K další nehodě mělo dojít dne 29. ledna 2023 v čase od 01:00 do 01:30 hodin v Bílině v ulici Sídliště za Chlumem u domu s č.p. 819. Nezjištěné vozidlo neznámého řidiče mělo poškodit levý bok zaparkovaného vozidla AUDI A4 AVANT. Dosud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem mu stanovené povinnosti.

"V případě jakýchkoliv poznatků k nehodám kontaktujte policisty z dopravního inspektorátu na lince 974 439 260," vyzvala mluvčí policisté Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru