TOPlist

Takto vypadají exkluzivní barevné varianty Galaxy S23. Kde je seženete?

S23 colours
  • Řada Galaxy S23 vsází na utlumené barvy, v Německu či Polsku ale seženete veselejší odstíny
  • Např. u grafitové a červené varianty je navíc rámeček černý, u modré a zelené stříbrný
  • Jaká barevná varianta u vás vede?

Samsung před malou chvílí představil nové smartphony řady Galaxy S23 a odstartoval na svém e-shopu předobjednávky. Všechny tři telefony budou na našem trhu dostupné v černé, bílé, zelené a fialové barvě, na některých trzích ale bude nabízená paleta barev o poznání bohatší.

Jihokorejský výrobce u letošní vlajkové řady vsadil na tlumenější a méně nápadné odstíny. Pokud dáváte přednost veselejším barvám, může vás zaujmout, co Samsung nabízí exkluzivně ve svém e-shopu ve vybraných zemích, například v Německu, Rakousku a Polsku.



galaxy S23 Ultra clanek



Nepřehlédněte

První dojmy ze Samsungu Galaxy S23 Ultra: telefon bez kompromisů?

Vrcholný Samsung Galaxy S23 Ultra je v zahraničí dostupný i v grafitové, nebesky modré, limetkové a červené. Kromě zářivějších zad mají tyto exkluzivní varianty i odlišnou barvu rámečku, která se zády nekoresponduje – u grafitové a červené varianty je rámeček černý, u modré a zelené stříbrný. V exkluzivních barvách jsou nabízeny i modely Galaxy S23 a S23+, u nich je ale na výběr pouze grafitová a zelená.

Líbí se vám řada Galaxy S23 v barvách prodávaných u nás, nebo byste raději nějakou z těch exkluzivních?

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku