Spojte se s námi


Bojové sporty

Gamechanger? Jsem přesvědčený o tom, že mám na to vyhrát, protože jsem neukončitelný, řekl Pirát Krištofič

Když byla oznámena účast Samuela Krištofiče v Tipsport Gamechangeru, fanoušci byli u vytržení. Ačkoliv Pirát rozhodně nepatří mezi favority, kvalitu má a může leckterého bojovníka potrápit. I proto nyní svým soupeřům poslal skrze Oktagon promo vzkaz.

Publikováno

dne

Když byla oznámena účast Samuela Krištofiče v Tipsport Gamechangeru, fanoušci byli u vytržení. Ačkoliv Pirát rozhodně nepatří mezi favority, kvalitu má a může leckterého bojovníka potrápit. I proto nyní svým soupeřům poslal skrze Oktagon promo vzkaz.

Oktagon jej oslovil s nabídkou již před samotným oznámením projektu. Samuel Krištofič ale s díky odmítl, jelikož si nedokázal představit, že by neustále hubnul do nižší váhy.

Nakonec se ale rozhodl svůj názor přehodnotit a stal se jedním z členů. V náročné pyramidě ale rozhodně nepatří mezi favority, a to i po odchodu dvou hvězd.

Tipsport Gamechangeru se nezúčastní Patrik Kincl s Kaikem Britem, díky čemuž aktuálně mezi favority patří dvojice David Kozma a John Hathaway.

Organizace nám postupně zveřejňuje úvodní dvojice a Pirát již svého soupeře zná. Nebude jím nikdo jiný, než Alex Lohoré, se kterým měl naplánovaný zápas již v minulosti.

Na ten nedošlo, na začátku března se ale rozhodne o tom, kdo z nich je lepší. Poražený bude smutnit, avšak ještě se bude moci teoreticky vrátit díky systému lucky looser.

Pirát se rozhodl svým soupeřům skrze promo Oktagonu poslat jasný vzkaz, kde vysvětluje, proč zrovna on může celý projekt nakonec ovládnout.

“Jmenuji se Pirát Krištofič a chystám se své jméno zapsat tučným písmem do světa MMA a zanechat za sebou jasný odkaz. Pokud bych tuto výzvu nepřijal, tak by Slovensko nemělo svého zástupce, což by mi bylo líto.

Proto jsem pozvedl vlajku a jdu jí hrdě nést a reprezentovat naší zemi. Kvůli tomuto projektu jsem se rozhodl vrátit do welteru, ve kterém už jsem o titul bojoval a ve kterém jsem se stal Králem Bratislavy. Bojuji pro sebe a svou rodinu. Chci naplnit své cíle, což je tento projekt, do kterého jdu s velkou chutí.

Samozřejmě si přeji, aby na mě byla rodina hrdá. Žiju teď pro svojí dceru. Chci, aby byla šťastná, že jsem její táta. Když jsem byl mladší, tak jsme to neměli lehké. Otec nám nevytvořil úplně dobré podmínky. Právě otec je mým největším vzorem a motivací být dobrý táta, rodič a člověk, protože on takový nebyl, takže díky tomu vím, jaký být nechci.

Jsem přesvědčený o tom, že mám na to vyhrát, protože jsem neukončitelný. Jsem tvrdý a mám výborné kardio. Moje mise je připravit se, jít do boje a tam zvítězit. Je jedno, kdo proti mně bude stát. Vyhraju to pro sebe, pro svojí rodinu a pro nás všechny – pro Slovensko,” řekl ve videu organizace.

Zdroj: Oktagon MMA, MMA Shorties

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.