Společnosti Flying Wild Hog a Devolver Digital překvapily, oznámily vylepšenou verzi first-person akce Shadow Warrior 3, která vyšla v loňském roce. Definitivní edice se dostane už 16. 2. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Shadow Warrior 3: Definitive Edition bude zdarma dostupná pro všechny, co už hru vlastní. Ostatní si ji budou moci koupit. Součástí bude spousta nového obsahu i vylepšení pro novou generaci konzolí.

Začneme novým obsahem. Tady máme tři nové režimy: Survival, Hero a New Game Plus. První je boj na život a na smrt proti vlnám nepřátel v arénách, včetně tří nových arén, které nejsou součástí kampaně. Hero Mode zase přináší modifikátory omezující Wangovo respawnování. Pak je tady volba kapitol v kampani, New Game Plus a obtížnost Hardcore pro ty, co touží po mnohem náročnější výzvě.

Co se vylepšení týče, tak na PS5 a Xboxu Series si budete moci vybrat dva grafické režimy: 60 snímků za sekundu v nespecifikovaném rozlišení a 4K při 30 snímcích. Na PlayStationu 5 můžete ještě počítat s podporou haptické zpětné vazby ovladače DualSense a reproduktoru ovladače.

Podívejte se na trailer: