Co byste udělali, kdyby se vám v domě, který chcete prodat, zabila známá spisovatelka? Přesně to bude řešit manželský pár v nacházející hvězdně obsazené komedii jménem The Trouble With Jessica, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na manžele Sarah (Shirley Henderson) a Toma (Alan Tudyk), kteří se momentálně nacházejí ve finanční tísni. Kvůli ní tak momentálně uvažují o tom, že budou muset prodat svůj přepychový dům. Rozhodnou se to proto probrat u večeře se svými nejlepšími kamarády, kterými jsou Richard (Rufus Sewell) a Beth (Olivia Williams). To oba manželé ale ještě neví, že s oběma přáteli dorazí ještě jeden host. Tim se stane Jessica (Indira Varma), která se zdá být jakousi slavnou spisovatelkou. Žádný klidný večer ale dvojici manželů nečeká. Přesně naopak, Jessica se rozhodne udělat něco, po čem jim všem padne brada na zem.

Spáchá totiž sebevraždu. A jakmile ji hrdinové najdou mrtvou na dvorku, v mžiku se ji rozhodnou přenést zpátky do domu. Nyní ale budou muset Sarah a Tom vymyslet, co vlastně s mrtvolou udělají. Samozřejmě mohou zavolat policii a sdělit jí, že už Jessicu mrtvou našli, přičemž s její smrtí nemají nic společného. Je tu však jeden velký háček.

Pokud se totiž dostane na veřejnost, že Jessica zemřela v jejich domě, se vší pravděpodobností si ho nikdo nebude chtít koupit. A to bude pro oba manžele velký malér, protože právě prodej jejich domu je může vytáhnout z oné finanční tísně. Spolu s Richardem a Beth tak musí vymyslet nějaký rafinovaný způsob, jak se těla zbavit. To ale samozřejmě nebude vůbec jednoduché, protože kolem domu se začnou motat nejenom autorčini fanoušci, ale patrně i policie. 

O režii se postaral Matt Winm, který v roce 2015 natočil horor The Hoarder. Podílel se taktéž na scénáři, se kterým mu pomáhal jeho spolupracovník James Handel.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako Amber Rose Revah, Anne Reid, Sylvester Groth, Alice Henley, David Schaal a Jonathan Livingstone.

Snímek by měl premiérovat na Berlinale, které začne už za dva týdny, přesněji 16. 2. 2023.