Spojte se s námi


Bojové sporty

Oktagon zveřejnil kompletní startovku Gamechangeru! Na jaké zápasy se můžeme těšit?

Organizace Oktagon MMA zveřejnila kompletní startovku Tipsport Gamechanger, kterého se dočkáme na startu března v Ostravě. Těšit se můžeme na mnoho zajímavých duelů, ve kterých si každý fanoušek najde svého oblíbence.

Publikováno

dne

Organizace Oktagon MMA zveřejnila kompletní startovku Tipsport Gamechanger, kterého se dočkáme na startu března v Ostravě. Těšit se můžeme na mnoho zajímavých duelů, ve kterých si každý fanoušek najde svého oblíbence.

Jako první jsme se dočkali oznámení zápasu Samuela Krištofiče s Alexem Lohorém. Tento zápas bude jedním z nejočekávanějších, ostatně málem k němu došlo již ve střední váze.

David Kozma narazí na Poláka Lukasze Siwiece, proti kterému bude velkým favoritem. Ostatně růžový panter je hned za Johnem Hathawayem největším favoritem projektu.

Hathaway stane proti Maté Kertészovi, který si v Oktagonu vybudoval již dobré jméno. Proti UFC veteránovi to ale bude mít opravdu náročné.

Christian Eckerlin bude mít za soupeře Melvina van Suijdama, který je jedním z největších outsiderů. Těšit se můžeme i na Bojana Veličkoviče, jenž vyzve Iona Surdua.

Dále nám Oktagon představil i souboj Christiana Jungwirtha, jenž stane proti Tato Primerovi, kterého si do Tipsport Gamechangeru vyhlasovali fanoušci.

Dalších oznámení jsme se dočkali ve čtvrtek. Jeden z favoritů Apollo Silva se může těšit na Andrease Michailidise, nejlepší zápas z pohledu kurzů nás ale čeká v poslední dvojici.

Dán Louis Glismann, který je dle kurzů třetí nejlepší bojovník pyramidy, bude mít zápas se sedmičkou Amiranem Gogoladzem. Dle oznámených zápasů je jisté, že žádné zklamání se nekoná.

Naopak. Něco podobného na evropské scéně dosud nebylo a těšit se na tento turnaj můžeme již 4. března na turnaji Oktagon 40 v Ostravě.

Mimo elitní šestnáctku se dočkáme i dvou zápasů náhradníků, jejichž složení by měla organizace brzy představit. V pořadu MMA Letem světem zmínil Ondřej Novotný informaci, že jedním z bojovníků bude Radovan Úškrt.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.