Spojte se s námi


Bojové sporty

Attila Végh vyzývá Karlose Vémolu? Před Terminátorem smekl poněkud překvapivě pomyslný klobouk

Attila Végh reaguje na poslední oznámení okolo příštích zápasů Karlose Vémoly s respektem a vyjadřuje Terminátorovi slova uznání. Blíží se odveta Zápasu století?

Publikováno

dne

Attila Végh reaguje na poslední oznámení okolo příštích zápasů Karlose Vémoly s respektem a vyjadřuje Terminátorovi slova uznání. Blíží se odveta Zápasu století?

V posledních dnech to na domácí bojové scéně vře. Obrovský rozruch mezi fanoušky i odbornou veřejností vyvolalo oznámení Oktagonu MMA o dalším zápase Karlose Vémoly na galavečeru Oktagon 41 v Liberci.

To by nebylo nic zvláštního, turnaj se má ale uskutečnit pouhých pět týdnů před očekávaným titulovým duelem o pás šampiona střední váhy s Patrikem Kinclem. ´Inspektor´ a jeho fanoušci to samozřejmě Karlosovi dávají sežrat, protože se bojí dalšího odložení jejich zápasu.

Ne všichni ale Vémolu pranýřují. Jedním z těch, kteří vyslovili slova uznání ohledně brzkého návratu ´Terminátora´, je překvapivě Attila Végh. ´Pumukli´ jde totiž proti proudu a nepřidal se na stranu haterů.

Na svých sociálních sítí naopak vyjádřil obdiv nad tím, jak rychle se Vémola dokázal dostat z nepříznivého zdravotního stavu. Dle lékařů mu totiž hrozila kvůli trombóze dokonce smrt.

„Karlíto můj, ty jsi největší blázen, kterého znám,“ uvedl ve videopříspěvku na svém Instagramu Attila Végh. „Skoro jsi padnul na konci roku a teď vidím Liberec, potom vidím že Patrik Kincl, ty nemáš dno,“ kroutil uznale hlavou.

„Normálně uvažuju nad tím, že ti dám možnost té odvety, ale musí se mi to stále vyplatit, jak už jsem řekl dříve,“ navnadil fanoušky na případnou odvetu Zápasu století. „Klobouk dolů, ty jsi velký kapr,“ smekl před svým rivalem.

Dostaneme tak na konci roku 2023 zápas, po kterém touží celá domácí scéna bojových sportů? Zaplněná O2 Arena v Praze a velká odveta by znamenaly krásné zakončení tohoto roku.

Zdroj: Instagram Attily Végha, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.