Turtle Rock Studios ukončilo vývoj Back 4 Blood. Kooperativní akce, která byla označovaná za nástupce Left 4 Dead, už nedostane žádný nový obsah. Autoři se totiž hodlají soustředit na svou další velkou hru. Ta zůstává prozatím tajemstvím.

„Turtle Rock Studios je vlastně docela malé studio na to, že dělá AAA hry,“ vysvětlují tvůrci. „Nemáme dost lidí na to, abychom mohli vytvářet obsah pro Back 4 Blood a zároveň se zabývat další hrou – ano, další hrou! S tímhle vědomím je čas sklopit hlavy, vrátit se do laboratoře a pustit se do práce na další velké věci.“

Závěrem příspěvku slibují, že se vrátí s ještě větším, ještě odvážnějším, a ještě lepším titulem než kdykoli předtím. To jim mimo jiné umožní peníze od čínského Tencentu, který je v roce 2021 koupil.

Back 4 Blood vyšlo v říjnu 2021 a nadále si ho můžete zahrát na PC a konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Je také k dispozici pro předplatitele služeb PlayStation Plus Extra a Xbox Game Pass. Servery zůstanou v provozu. Poslední, v pořadí třetí, rozšíření vyšlo v prosinci pod názvem River of Blood a přineslo šestý akt kampaně s novým příběhem a novými postavami.

Back 4 Blood je dobrou evolucí Left 4 Dead