Už příští měsíc nám studio Lionsgate představí svůj nový heist snímek, který ponese název Righteous Thieves. Takže pokud toužíte po nějaké té akčnější verzi Dannyho parťáků, nadcházející film by vás mohl zaujmout. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Annabel (Lisa Vidal), šéfka tajné organizace, jejímž úkolem je shromažďování vzácných uměleckých děl, se rozhodne dát dohromady tým zkušených zlodějů, kteří by pro ni mohli vykonat obzvlášť těžkou prácičku. Jejich cílem bude získat sérii obrazů od Moneta, Picassa, Degase a Van Gogha, které během druhé světové války ukradli nacisté. Problém je v tom, že z náckovských pracek se nikdy pořádně nedostaly, protože nyní je vlastní neonacistický miliardář Otto Huizen (Brian Cousins). A rozhodně je nehodlá vrátit. 

Každý ze zlodějů tak disponuje svou vlastní unikátní sadou dovedností, které musí co nejlépe využít, aby jejich plán vyšel. Obrazy jsou však chráněny nejenom nejrůznějšími bezpečnostními technologiemi, ale i nebezpečnými členy ochranky, kteří se nebudou ostýchat někomu ublížit. Když ale nadejde onen den D, zloději ke svému překvapení zjistí, že Otto a jeho gorily o jejich příchodu ví. A jsou na ně náležitě připravení.

Postupem času se hrdinové dozví o opravdovém důvodu, proč je Annabel pro obrazy poslala. Protože jak se zdá, kvůli žádné ušlechtilosti a spravedlnosti to patrně nebylo. Otázkou nyní je, zda se z této akce všichni zlodějíčkové dostanou se zdravou kůží. 

O režii se postaral Anthony Nardolillo, který má za sebou snímky jako Color Box a Shine. Scénář zas zpracoval Michael Corcoran.

Dále se ve snímku představí herci jako Cam Gigandet, Jaina Lee Ortiz, Carlos Miranda, Danube Hermosillo, James Crittenden a Tiago Roberts.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 3. 2023.