TOPlist

Zakladatel Nothing se vysmívá Samsungu Galaxy S23. Vytáhl známý „košilový fór“

samsung galaxy s23 ultra 01 1
  • Šéf a zakladatel firmy Nothing okomentoval mobilní novinky od Samsungu
  • Kritiku a výsměch podle jeho názoru zaslouží hlavně za nedostatek inovací

Carl Pei, hlava společnosti Nothing, včera vyvěsil na svůj twitterový účet anketu týkající se hardwarových novinek Samsung Galaxy S23. Do jejího titulku napsal: „Samsung Galaxy S23 je…“, přičemž možnosti byly buď „zajímavý“, nebo „nudný“.

V době psaní tohoto článku se do hlasování zapojilo přes 34 tisíc lidí a pro 55,4 procent z nich jsou letošní jihokorejské vlajky nudné. Pei pak pod anketou sdílel meme obrázek s košilí naznačující, že Galaxy S23 Ultra je de facto jen převlečený loňský model.

Za tento „košilový vtípek“ schytal čínsko-švédský podnikatel kritiku. Diskutující mu okamžitě začali předhazovat design sluchátek Nothing Ear (1) a Ear (Stick) nebo také to, že se vysmívá produktu, na který ale jeho firma nemá adekvátní odpověď.

Nekonvenční CEO v tom ale umí chodit – vysmívat se konkurenci mu není cizí. Stejný fór s košilí vytasil i před dvěma týdny, když Apple představil novou generaci čipsetů M2 Pro a M2 Max. Zároveň nutno vzpomenout, že jmenovaný stál u zrodu značky OnePlus, která v začátcích bavila svým sarkastickým marketingem v podobě poukazování na slabiny konkurence.

Autor článku Jakub Fišer
Jakub Fišer
Novinář, fanoušek moderních technologií, letních měsíců a asijského jídla. Mám rád filmy od Lynche, obrazy od Pollocka, french house a fotbalový klub Arsenal. Ve volném čase hraju na PlayStationu a chodím běhat.

Kapitoly článku