Módní policie: Zorka Hejdová se oblékla od krku až k patě do modré. Mašle a vycpaná ramena ale příliš parády nenadělaly

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Zorka Hejdova
Zdroj: Profimedia

Moderátorka Zorka Hejdová se velmi často na svých sociálních sítích předvádí v nejrůznějších modelech a do společnosti vždy dorazí v něčem, co fanouškům vyrazí dech. Buď je to něco, co si zaslouží pozornost z pozitivního hlediska, nebo jako v posledním případě podivný model, který rozhodně zrakům fotografů neunikne.

Podle serveru Aha! je Zorka jako chameleon. Dokáže se totiž svým oblečením přizpůsobit téměř každé situaci. Podle nás je označení trochu nepřesné, protože je moderátorka naopak stále sama sebou a i k táboráku je schopná přijít ve společenských šatech.

Na instagramu si tato žena vede takzvaný Módní zápisník Zorky Hejdové, ve kterém sdílí své outfity z akcí nebo jen tak z procházky po městě. A je třeba uznat, že většina modelů je velmi povedená. O to větší div je, co si na sebe vzala na poslední akci do DSC Gallery.

Někdy ukáže hodně, někdy zase nic

Zorka Hejdová si i v zimě často libuje v modelech, ve kterých ukáže své dlouhé nohy. Někdy to skoro působí, jako kdyby zapomněla kalhoty doma. Možná si z kritiky něco vzala, tentokrát se totiž oblékla doslova od krku až k patě.

Na společenskou akci dorazila v modrých šatech. Ty sice díky svému zúžení zvýraznily její ženské tvary, obří mašle na bocích a vycpaná ramena ale příliš parády nenadělaly.

Zorka Hejdova

Zdroj: Profimedia

Šaty doplnila šperky, které se k nim nehodily. A to ať už mluvíme o náhrdelníku z dřevěných korálků, stejně laděných náušnicích nebo obřím prstenu na levé ruce.

Zorka zvolila zářivě modré šaty, v nichž nešla přehlédnout. V minulosti ale už předvedla, že se umí obléknout lépe.

Sebevědomí jí nechybělo

Co se musí moderátorce nechat, sama sebou si je dost jistá. Nehledě na to, co si na sebe oblékla, působila velmi odhodlaně, sebevědomě, úsměvy rozdávala do všech stran.

Ve výsledku nepředvedla zrovna dokonalý model, na druhou stranu ale dokázala, že umí chodit prakticky ve všem. Jak se potvrzuje, je důležité i to, jak se v oblečení cítí, nejen to, jak v něm vypadá.

Zdroj: Profimedia, Aha!, OnlyU

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články