Spojte se s námi


Fotbal

VIDEO: Ronaldo si připsal první gól, proměnil penaltu. Další dvě velké šance spálil, o druhou trefu jej připravil ofsajd

Páteční podvečer nabídl další zápas Cristiana Ronalda v saúdskoarabské lize. Jeho Al-Nassr tentokráte vyrazil na půdu celku Al-Fateh, který bychom před utkáním hledali ve středu tabulky. Jak si Portugalec vedl?

Publikováno

dne

Páteční podvečer nabídl další zápas Cristiana Ronalda v saúdskoarabské lize. Jeho Al-Nassr tentokráte vyrazil na půdu celku Al-Fateh, který bychom před utkáním hledali ve středu tabulky. Jak si Portugalec vedl?

Cristiano Ronaldo za sebou má další zápas v novém prostředí. Konkrétně třetí soutěžní. Jestli ale někdo čekal, že pro něj bude saúdskoarabský fotbal jednoduchou lahůdkou, pak se pořádně zmýlil.

Portugalská legenda se totiž stále ne a ne pořádně chytit. V prvních dvou zápasech čelil kritice, dokonce i ze strany trenéra Rudiho Garcii. V tom druhém dokonce fanoušci na stadionu zpívali jméno Lionela Messiho.

S výkony Ronalda se hodně spojovalo slovíčko „ghosting“, což pochopitelně mělo značit jeho neviditelnost v utkáních. Nicméně ve třetím duelu už trochu vidět byl. Dostal se do šancí, ale mimo to nijak zásadně nezářil

Ve 24. minutě byl blízko prvnímu gólu v novém angažmá, po efektním zpracování využil čas a prostor, aby si vypracoval brankovou příležitost, kterou využil. Jenže se nacházel v ofsajdu, kvůli čemuž gól neplatil.

Zhruba o deset minut později se po povedené kombinaci dostal do velké šance poté, co jeho spoluhráč Anderson Talisca nastřelil i kvůli zákroku tyč. Od tyče se míč odrazil přímo k nohám Ronalda.

V nejlepší formě by Portugalec podobnou příležitost rozhodně využil. Jenže nyní mířil vysoko nad bránu a posléze jen zoufale rozhodil rukama.

Do další šance se dostal Ronaldo na konci prvního dějství. To mu byl míč předložen téměř na zlatém podnose téměř k penaltovému puntíku, jenže namísto do sítě letěla rána držitele pěti Zlatých míčů do břevna.

Gesto jeho spoluhráče, který mu do šance přihrával, bylo vypovídající.

Ve druhé půli Ronalda téměř nešlo vidět. Vyfasoval žlutou kartu. Nicméně v nastavení jeho spoluhráči vybojovali pokutový kop a nějakou dobu to vypadalo, že jej kapitán Al-Nassru zahrávat nebude.

Nakonec si však přišel převzít míč a penaltu s přehledem uklidil do sítě, čímž srovnal na 2:2. Zvládl tak klíčový moment.

Zajímavé pak jsou i pohledy do statistik. Ronaldo dokončil úspěšně pouze 2 driblinky ze 7. Připsal si pouze 17 úspěšných přihrávek za celých 90 minut a víceméně nijak nevyčníval. Naopak.

Zdroj: Twitter

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.