Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zámecký Golf Resort Hluboká hledá nové kolegy do týmu

PR článek

Zámecký Golf Resort Hluboká se nachází v malebném přírodním prostředí v historickém zámeckém parku pod zámkem Hluboká. Vznik tohoto unikátního parku se datuje k pol. 19. století a je výjimečným dokladem přístupu k budování krajiny a parků anglickými krajináři 18. století. Samotné golfové hřiště se rozprostírá na ploše o rozloze 70 ha na Podskalské a Poříčské louce.

K dispozici je luxusní 27 jamkové golfové hřiště a velký driving range. Kromě samotné hry na golfovém hřišti je v nabídce resortu také organizace golfových turnajů, prodej členství, pořádání akademií, pořádání svateb, pronájem konferenčních prostor, pronájem reklamních ploch a mnoho dalšího. Zámecký Golf Resort Hluboká se již několik let téměř pravidelně umisťuje dle anket golfistů a golfových médií mezi třemi nejlepšími resorty v ČR, proto neváhejte a staňte se členy jeho týmu!

Zámecký Golf Resort Hluboká nad Vltavou hledá aktuálně vhodné kandidáty na pracovní pozici recepční, jejíž pracovní náplní je nejen odbavování hráčů a každodenní komunikace s nimi, ale také výpomoc při organizaci golfových turnajů, tvorbě propagačních materiálů, spolupráce v marketingových aktivitách a podobně.

Pozice recepční skýtá velmi pestrou a zajímavou práci. Být členem týmu tohoto golfového resortu znamená pracovat v příjemném a moderním prostředí, potkávat se zajímavými lidmi (mnohdy i významnými osobnostmi). Vždy je kladen důraz na přívětivé vystupování všech zaměstnanců tak, aby se klienti, kteří se přicházejí pobavit a strávit příjemné chvíle svého volného, ale i pracovního času, v klubu cítili co nejlépe. Prioritou je spolehlivost, komunikativnost, kladný vztah ke sportu. Předpokladem úspěšného kandidáta na pozici recepční je znalost práce na počítači, aktivní znalost angličtiny anebo němčiny. Orientace v golfovém prostředí a praxe je výhodou výhodou, ne však podmínkou.

Zámecký Golf Resort Hluboká nad Vltavou hledá také vhodné kandidáty na pozici greenkeeper (péče o golfové hřiště). Nabízí možnost dlouhodobé spolupráce. Tato pozice je vhodná pro ty, kteří upřednostňují práci v přírodě, zejména pak například pro absolventy zemědělských škol, seniory, ideálně s bydlištěm v okolí Hluboké či Českých Budějovic.

Kompletní informace k nabízeným pozicím a veškeré potřebné kontakty najdete na webových stránkách  www.golfhluboka.cz.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Zámek Hluboká, golfové hřiště, golf, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zámecký Golf Resort Hluboká hledá nové kolegy do týmu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.