Spojte se s námi


Bojové sporty

Váš chlapec sotva porazil Teixeiru, odpovídá Hill na kritiku, že právoplatným šampionem je stále Procházka

Jamahal Hill reaguje na kritiku haterů, kteří mu upírají jeho status šampiona polotěžké váhy UFC. Skutečným šampionem je pro mnohé stále Jiří Procházka.

Publikováno

dne

Jamahal Hill reaguje na kritiku haterů, kteří mu upírají jeho status šampiona polotěžké váhy UFC. Skutečným šampionem je pro mnohé stále Jiří Procházka.

Jamahal Hill je šampionem díky zranění Jirky Procházky

Novopečený šampion Hill nejvíce vydělal na zamotané situaci v polotěžké váze UFC. Po vážném zranění Jirky Procházky a remíze Ankalaeva s Blachowiczem totiž agilní Američan dostal titulovou šanci, přestože byl až na sedmém místě žebříčku.

Původního soupeře Procházky Glovera Teixeiru ale přejel dominantním způsobem a získal pás šampiona divize. Místo toho, aby si užíval slávy, ale musí řešit nepříjemnosti s důvěrou v jeho schopnosti.

Mnoho haterů jej totiž doposud nepovažují za legitimního šampiona divize a titul přisuzují předchozímu šampionu Jirkovi Procházkovi. Ten totiž svůj titul neztratil v boji, ale uvolnil jej na nátlak organizace kvůli jeho dlouhé rekonvalescenci.

V posledních dnech se ale do moravského samuraje často naváží

Těmto kritikům nyní Hill odpověděl v pořadu světoznámého novináře Ariela Helwaniho. „Rád bych těmto hlasům připomněl, že váš chlapec sotva porazil Glovera,“ připomněl v pořadu The MMA Hour památnou bitvu mezi oběma muži, kdy Procházka „uškrtil“ veterána UFC pouhých 28 vteřin před koncem zápasu.

„Pokud by bojovali v deseti zápasech, kolikrát by Jiří vyhrál? Jsem si jist, že by to nebylo v desetkrát, ani devětkrát, ani osmkrát. Kdybyste si ale měli vsadit peníze, kdo z nás dvou by Glovera porazil vícekrát, koho byste si vybrali,“ ptal se jednoznačně.

„Když pak vezmu v potaz to jeho vážné zranění, bude to po takovém zranění pořád ten stejný bojovník, až se vrátí? Z aktivních bojovníků jsem právě já ten nejlepší,“ smetl ze stolu jakékoliv diskuze.

Jde vidět, že Procházka leží současnému šampionu hodně v žaludku. Těch reakcí na osobu moravského samuraje je v posledních dnech z jeho úst opravdu mnoho. Procházka je v současné době v Performance Institutu UFC v Las Vegas, kde rehabilituje zraněné rameno.

Doufejme, že se dá co nejdříve do pořádku, abychom zjistili, jak to s Hillovým sebevědomím je doopravdy. Šampion údajně počká do dubna a pak se rozhodne, kdo bude jeho prvním titulovým vyzyvatelem. Věří ale, že je schopen Procházku knockoutovat. Dostane svým slovům?

Zdroj: The MMA Hour

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.