TOPlist

Apple s nástupcem AirPods Max rozhodně nespěchá, jen tak se ho nedočkáme

airpods max spring blue
  • Druhou generaci sluchátek AirPods Max podle Ming-Chi Kua nemáme prozatím vyhlížet
  • Přijít by měla nejdříve ve druhé polovině 2024, spíše ale na začátku roku 2025
  • Společně s ní by mohla dorazit i cenově dostupnější sluchátka AirPods

Náhlavní bezdrátová sluchátka Apple AirPods Max patří mezi to nejlepší, co můžete v rámci nabídky kalifornské společnosti pořídit. Prémiové materiály, povedený design a špičkové technologie jdou ovšem ruku v ruce s vyšší cenou, což do značné míry snižuje konkurenceschopnost, alespoň v očích hudebních nadšenců. Ti totiž mohou zakoupit mnohdy i kvalitněji hrající alternativy za nižší ceny.

Z hlediska obměny portfolia by dávalo smysl, kdyby chtěl Apple přinést nástupce, ostatně na trh se AirPods Max dostaly už v prosinci roku 2020. Dle známého analytika Ming-Chi Kua se ale nástupce v dohledné době nedočkáme. Podle jeho informací totiž Cupertino s AirPods Max 2 počítá nejdříve ve druhé polovině roku 2024, ale spíše se jich dočkáme až začátkem roku 2025.



airpods max2



Nepřehlédněte

Apple AirPods Max 2 možná přijdou o ikonický ovládací prvek

Analytik se zároveň domnívá, že společně s AirPods Max 2 by se mohla objevit také nová verze reproduktoru HomePod mini a blíže nespecifikovaná sluchátka AirPods s dostupnější cenou. Nová verze AirPods Max by mohla disponovat vylepšeným zvukem, konektorem USB-C pro nabíjení, delší výdrží na baterii, lepším aktivním potlačením hluku či novými barevnými variantami.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku