Spojte se s námi


Fotbal

Sergio Ramos: Messi je tím nejlepším, co fotbal kdy vyprodukoval

Sergio Ramos v rozhovoru pro klubový kanál PSG nešetřil chválou na svého spoluhráče Lionela Messiho. A to tak, že jej poměrně překvapivě označil za nejlepší produkt ve fotbalové historii.

Publikováno

dne

Sergio Ramos v rozhovoru pro klubový kanál PSG nešetřil chválou na svého spoluhráče Lionela Messiho. A to tak, že jej poměrně překvapivě označil za nejlepší produkt ve fotbalové historii.

Sergio Ramos s Lionelem Messim do PSG přišli ve stejnou dobu. Oběma hráčům bývalé kluby odmítly prodloužit kontrakt, a tak v létě 2021 oba odešli do Francie.

Doposud byli na hřišti pouze rivaly, nyní měli spolupracovat v jednom týmu. O tom, že to nepůjde snadno svědčila i událost z minulého léta, kdy měli mezi sebou při tréninku rozmíšku.

Zdá se, že všechny křivdy jsou zažehnány a oba hráči spolu vycházejí skvěle. O dobrých vztazích svědčí také nedávný rozhovor Sergia Ramose pro klubový kanál PSG. V něm španělský stoper Messiho výrazně vychválil.

„Trpěl jsem několik let, když jsem hrál proti Leo Messimu. Teď si ho můžu naplno užívat,“ uvedl Ramos s odkazem, že hlídat Messiho v zápasech El Clásica bylo mnohdy nemožné.

„Messi je tím nejlepším, co fotbal kdy vyprodukoval,“ dodal pak celkem překvapivě španělský fotbalista.

Toto prohlášení se určitě nebude líbit zejména fanouškům Realu Madrid. Ti stále vzpomínají na angažmá Cristiana Ronalda ve španělském hlavním městě a nedají na něj dopustit. Ramose také vnímají jako určitý symbol rivality mezi Realem a Barcelonou.

Teď jejich miláček chválí a označuje legendu Barcelony za nejlepšího hráče historie. I když už vztahy mezi španělskými kluby nejsou tak napjaté jako za dob Josého Mourinha, příznivce Realu tento rozhovor i tak nepotěší.

Zatímco Messi nastupuje v PSG a stále předvádí výborné výkony, Cristiano Ronaldo se v sedmatřiceti letech rozhodl odejít do Al Nassr v Saúdské Arábii. Není vyloučené, že zde také ukončí kariéru.

Zdroj: Goal, Tribuna, PSG

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.