TOPlist

The Last of Us pro PC nabírá zpoždění. Jak dlouho si počkáme?

the last of us
  • První The Last of Us pro PC se drobně opozdí
  • Vydání v březnu zůstalo zachováno
  • Namísto 3. se ovšem do likvidace clickerů budeme moci pustit až 28. dne v měsíci

Videoherní klenot The Last of Us byl dlouhou dobu výsadou konzole PlayStation od Sony, nicméně před časem se japonská společnost rozhodla některé své hity portovat také na platformu PC, což vzhledem k technologické příbuznosti obou platforem a nasycení konzolového trhu dává smysl. Jedním z nejočekávanějších portů je právě zombie akce z pohledu třetí osoby. Ta se aktuálně těší velkému zájmu nejen ze strany hráčů, a to díky skvělé seriálové adaptaci, která nyní běží na streamovací platformě HBO Max.

Zraky fanoušků franšízy se upínaly k datu 3. března, kdy se měl legendární první díl objevit na PC. Vývojáři ovšem přišli se zprávou o odkladu, naštěstí v řádu jen několika týdnů. Nové datum, které mohou PC hráči vyhlížet, je 28. březen.



the last of us



Nepřehlédněte

Ze seriálu The Last of Us se stal obří hit. HBO potvrdilo druhou sezónu

The Last of Us patří mezi jednu z nejlépe hodnocených her historie. Emotivní příběh Joela a Ellie si získal srdce hráčů po celém světě především pro své skvěle napsané dialogy, ale pozadu nezůstal ani propracovaný postapokalyptický svět plný nástrah či zábavná hratelnost.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku