Pastrňák při dovednostních soutěžích NHL jel nájezdy jako Happy Gilmore

foto Ilustrační foto - Hokejista Bostonu Bruins David Pastrňák, 13. listopadu 2022. 

Sunrise (USA) - Před dnešním Utkáním hvězd NHL na Floridě se jediný český zástupce David Pastrňák při tradičních dovednostních soutěžích zúčastnil disciplíny Breakaway Challenge. Nájezdem s golfovou holí napodobil herce Adama Sandlera coby Happy Gilmorea z filmu Rivalové a získal druhý nejvyšší počet bodů.

Kanonýr Bostonu nejprve s golfovou holí neuspěl, prosadil se až poté s holí, která měla hokejovou čepel. Porota scénku českého šoumena, jemuž dělal caddyho (nosiče holí) týmový spoluhráč brankář Linus Ullmark, ocenila druhým nejvyšším bodovým ziskem. Více dostali Alexandr Ovečkin se čtyřletým synem Sergejem ve trojici se Sidneym Crosbym.

Prestižní disciplínu o nejrychlejšího bruslaře vyhrál Andrej Svečnikov z Caroliny, jenž ve finále porazil Švýcara Kevina Fialu působícího v Los Angeles. Nejtvrdší střelou se v Sunrise prezentoval Švéd Elias Petterson z Vancouveru, vypálil rychlostí 166 km/hod. V soutěži na přesnost dominoval Brock Nelson z týmu New York Islanders, jenž trefil nejrychleji čtyři terče umístěné v každém z rohů branky.

Dnešní All Star Game začne ve 21:00 SEČ. Nejprve nastoupí týmy Pacifické a Centrální divize, poté týmy Metropolitní a Atlantické divize, v níž se objeví i Pastrňák.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 17.04.2024 ČTK

Reklama

11°C

Dnes je středa 17. dubna 2024

Očekáváme v 03:00 4°C

Celá předpověď