Robert Pattinson zhubl díky bramborové dietě. Znovu by ale do ničeho podobného nešel

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Robert Pattinson
Zdroj: Profimedia

Většina lidí ho má zafixovaného jako Edwarda Cullena ze Stmívání. Herec Robert Pattinson si ale zahrál například i ve čtvrtém dílu Harryho Pottera, kde ztvárnil roli Cedrica Diggoriho. Kromě toho je také zpěvák a model, především jde ale o pohledného muže, ze kterého se fanynkám už roky podlamují kolena.

Aby si udržel svou oblíbenost a stával se i nadále tím, kdo ve svých rolích získává přízeň fanynek, musí na sobě Pattinson také pravidelně pracovat. To si alespoň většina fanoušků myslí. On se ale v minulosti přiznal, že má nejraději odpočinek na gauči a dobré pivo.

Řekl, že necvičí. Nebyla to ale pravda

O svém životním stylu Robert Pattinson nechce příliš mluvit. Před některými rolemi sice cvičil, fanouškům to ale přiznávat nechtěl. Později uvedl, že nechtěl nikoho ovlivňovat a nechtěl ze sebe dělat kdovíjakého hrdinu kvůli tomu, že si hlídá kalorie.

Před svou hlavní rolí ve filmu Batman z roku 2022 mluvil s médii o svém životním stylu často. Nejprve tvrdil, že nedělá vůbec nic, aby se dostal do formy. Jenomže pár lidí, kteří znali pravdu, se zajímalo, proč lže.

„I můj osobní trenér se divil, proč jsem neřekl lidem pravdu. Bylo to proto, že jsem ze sebe nechtěl dělat chudáčka. Navíc je dodržování kalorií hrozně návykové. Jedl jsem méně, cvičil jsem více. Ale nechtěl jsem v tomto ohledu být pro ostatní, kteří to třeba ani nepotřebují, nějakým vzorem,“ uvedl podle serveru W Magazine.

Detox pomocí brambor a himalájské soli

Co se týče jídelníčku, před některými rolemi se pokouší Pattinson trochu zmírnit, jinak se ale veřejně přiznal, že má rád dobré jídlo a půllitr piva. Před časem ale přiznal, že prošel poměrně zvláštním detoxem na pročištění těla.

Ten spočíval podle Hunger TV v tom, že jedl několik dní pouze vařené brambory s himalájskou solí. Ty navíc obvykle rozmixoval a konzumoval je jako kaši. Podle svých slov Pattinson tehdy výrazně zhubl a rozhodně cítil, že se jeho tělo pročistilo. Znovu by ale do ničeho podobného nešel.

Zdroj: The Ringer, Esquire, W Magazine, Hunger TV

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články