Flirt s Býkem: Nejdůležitější je řeč těla

Flirt s Býkem: Nejdůležitější je řeč těla
Člověk narozený ve znamení Býka potřebuje mnoho času, než se do vás zamiluje, poněvadž dlouho buduje důvěru. To samé platí i v případě získávání přátel. Jak tedy poznat, že nechce být pouze váš známý, ale skutečně se chce stát partnerem? Těmito způsoby vám Býk může vyjádřit svou lásku.

Hodně se vás dotýká

Všichni lidé narozeni ve znamení Býka mají něco společného – lásku přijímají a projevují doteky. To, co označujeme jako náhodné doteky, například dotkne-li se Býk vaší ruky a říká, že to byla pouze nehoda, pokud se to opakuje několikrát, můžete věřit, že to není jenom nehoda, ale skrytý flirt, aby zjistil, zda vám vaše doteky jsou příjemné.

Přizpůsobí vám svou řeč těla

Tak, abyste přesně věděli, že po vás touží. Stojí otočen přímo čelem k vám, nohy nemá zkřížené, abyste viděli, že k vám chová sympatie. Často zabloudí do vašeho osobního prostoru, dokud ho nenapomenete, že v takové blízkosti je vám to již hodně nepříjemné.

Udržuje oční kontakt

Pro Býka ta nejdůležitější řeč těla. Vždy, když s vámi mluví, se vám dívá přímo do očí. Tímto způsobem flirtuje bez ohledu na to, zda je vám to příjemné, či nikoliv. Toto chování má zakořeněno v sobě. Chce, abyste viděli jeho upřímnost, a proto s vámi udržuje přímý oční kontakt, při němž mrká jen zřídkakdy, aniž by to věděl.

Neustále vás objímá

Hodně souvisí s prvním bodem. Nemůže si pomoci, musí se vás dotknout, i kdyby to znamenalo, že odhalíte jeho lásku, pokud ještě nechce, abyste se o ní dozvěděli napřímo. Chce vám poskytnout pocit bezpečí a ujistit vás, že s ním vám nic nehrozí.

Protože se Býci svých partnerů rádi dotýkají, i objetí je samozřejmostí. Zdroj: Margo Basarab/ Shutterstock

Hodně Vás chválí

Chce, abyste se cítili výjimeční, proto vás pochválí za každou maličkost, která se vám povede. Jeho jednání se často může jevit jako mluvení k dítěti, ale takto to rozhodně nemyslí, jen vás má rád.

Nabídne Vám pomocnou ruku

Bude tu vždy pro vás, abyste věděli, že s ním můžete počítat do budoucna. Jakmile se rozhodne, že by vás rád měl za partnera, neexistuje nic, s čím by vám nedokázal nebo nechtěl pomoci.

Chová se loajálně

Svou loajalitu vám projevuje naplno. Jak již bylo zmíněno, vždy ho můžete požádat o pomoc, ale také vám často něco navrhne sám od sebe a dodrží to bez výmluv.

Usmívá se

Všímá-li si vás Býk, přestože se v okolí nacházejí mnohem atraktivnější lidi, a všímá si pouze vás, flirtuje s vámi a láska není vyloučena. Pokud se však usmívá od ucha k uchu, když s vámi mluví, je plně zamilovaný.

Kupuje vám dárky

Kupování dárků není pro Býky nic neobvyklého. Tímto způsobem vám plně projevuje svou lásku, poněvadž dárky nekupuje jen tak někomu, ten člověk pro něj musí něco znamenat, aby uvažoval o obdarování.

Věnuje vám svou plnou pozornost

Máte-li pocit, že vašemu známému Býkovi záleží jen a jen na vás, buďte si jisti, že v tom je něco mnohem vážnějšího než jen přátelství. Pro Býka jste jako potenciální partner středem vesmíru a dá vám to plně najevo.

Stará se o vás

Chce, abyste se v jeho přítomnosti cítili dobře a měli pocit, že se o vás bude starat. Vždy se vás ptá, jak se cítíte a zda vám něco nechybí. Pokud vám něco chybí, tento flirtující člověk se o to vždy postará.

Zdroj článku: