Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihostroj v Ústí nezaváhal. Vítězná série trvá už 12 let

Naposledy v dubnu 2011 vyhrálo Ústí nad Labem zápas s Jihostrojem. Českobudějovičtí roli favorita zápasu beze zbytku naplnili. Na severu Čech dominovali a zvítězili rychle ve třech setech. Jihostroj tak vyhrál už pětatřicáté vzájemné utkání v řadě. Zároveň mají Jihočeši v probíhajícím ročníku páté extraligové vítězství v řadě. Další zápas hraje Jihostroj 11. února s Brnem v českobudějovické Sportovní hale.

SK Volejbal Ústí nad Labem – VK Jihostroj České Budějovice 0:3 (17:25, 21:25, 17:25)

Nejvíce bodů: Sobirov a Suda oba 11, Lank 8 – van Schie 11, Ondrovič, Stoilovič a Licek všichni 10, Útoky: 29:39
Esa: 5:7, Bloky: 3:5, Chyby soupeře: 18:24, Rozhodčí: Nedbálek a Dušek, Diváci: 417

SK Volejbal Ústí nad Labem: Lank, Bere, Sobirov, Suda, Baláž, Srb, libero Kořínek. Střídali: Fišer, Vodvárka, Beer, Kopecký

VK Jihostroj České Budějovice: Polák, Giraudo, Licek, Ondrovič, van Schie, Stoilovič, libero Kryštof. Střídali: libero Kovařík, Sedláček, Michálek

Ohlasy:

Jiří Kořínek (kapitán SKV Ústí nad Labem): Budějovice nás předčily ve všech činnostech a zaslouženě vyhrály tři nula. Náš servis je v posledních zápasech dost otřesný, musíme s tím něco dělat.

Marek Beer (asistent kapitána SKV Ústí nad Labem): Poslední zápasy tomu chybí šťáva. Navíc opakujeme stejné technické i taktické chyby. Je jedno, jestli hrajeme proti horní dolní anebo proti Jihostroji. Všechno je jako přes kopírák. Uvidíme, jak budou hrát ostatní. S tímhle si už můžeme hledat na březen brigády.

Vojtěch Zach (trenér VK Jihostroj České Budějovice): Jsme rádi za tři body po náročném programu. Pomohli jsme si kvalitním servisem, kterým jsme soupeře odtáhli od sítě.

Martin Kryštof (kapitán VK Jihostroj České Budějovice): Sice to vypadalo jako jednoznačný zápas, ale museli jsme hrát dobře, abychom Ústí přehráli. Myslím, že nám šel lépe servis v celém utkání. Ústí dělalo hodně chyb, které kdyby nebyly, tak by to byl rozhodně těžší zápas.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dan Kubát

Štítky VK Jihostroj České Budějovice, Ústí nad Labem, Volejbal, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Jihostroj v Ústí nezaváhal. Vítězná série trvá už 12 let  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.