MojAndroid

Najnovšia séria vlajkových Samsungov je oficiálne tu a v posledných dňoch ste sa o nej mohli na našom webe dozvedieť všetko podstatné. My sme sa vrátili z oficiálneho predstavenia v San Franciscu, odkiaľ sme si priviezli Samsung Galaxy S23 Ultra. Začíname s jeho testovaním.

Samsung Galaxy S23 Ultra prichádza na Slovensko v štyroch farbách a troch pamäťových variantoch. Cena začína na 1 399 € za 256 GB, za 512 GB model zaplatíte 1 579 € a najvyššia terabajtová verzia stojí 1 819 €. Kompletný cenník noviniek a aj informácie o zaujímavej predpredajnej akcii nájdete v článku Séria Samsung Galaxy S23: Cena a dostupnosť na Slovensku + špeciálna akcia.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra |Zdroj: Michal Chabada

Novinka prichádza s tým najlepším, čo je momentálne možné mať. Začína to čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ktorý je špeciálne upravený pre potreby Samsungu a jemne pretaktovaný. Nechýba extra rýchle úložsko, dostatok pamäte, skvelý displej či špičkový fotoaparát. V hlavnej úlohe je tentokrát úplne nový snímač s rozlíšením 200 megapixelov.

Chýbať nesmie ani akumulátor s kapacitou 5000 mAh, pričom Samsung sľubuje výrazne dlhšiu výdrž. na jedno nabitie. Toto je jedna z vlastností, ktorá nás veľmi zaujíma a výdrž určite poriadne otestujeme. Ďalej tu máme podporu dotykového pera S Pen, vodoodolnosť, vylepšené stereo reproduktory a takto by sme mohli pokračovať ďalej. Čerešničkou na torte je dlhá softvérová podpora. Novinky zo série Galaxy S23 dostanú až Android 17.

Samsung Galaxy S23 Ultra: Testujeme, pýtajte sa

Telefón sme si už rozbalili a púšťame sa do jeho testovania. Ak je niečo, čo vás zaujíma a čo by sme mali určite otestovať, nezabudnite sa opýtať priamo v komentároch pod týmto článkom. Ak to bude v našich silách a možnostiach, posnažíme sa odpovedať na každú vašu otázku, a to buď priamo v komentároch pod týmto článkom alebo v písanej recenzii.

Náš tip
Android 14: Aké novinky prinesie a kedy sa ho dočkáme?
6.2.2023

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+