Smutné prvenstvo Slovenska: Naše kiná uvádzajú lesbický film -

Smutné prvenstvo Slovenska: Naše kiná uvádzajú lesbický film


6. februára 2023
  Krátke správy

Slovensko má prvý film, ktorý opisuje sexuálny vzťah dvoch žien. Od režisérky, ktorá sa netají nenávisťou voči Cirkvi a Bohu.

Ilustračný obrázok, zdroj: pixabay.com

Keď začala spoločnosť Disney propagovať kreslené rozprávky s LGBT motívom, veľa rodičov im vyčítalo, že sa o tom museli dozvedieť až priamo v kine, tak ako to bolo v prípade snímky Neobyčajný svet.

Niečo podobné čaká tých, ktorí nesledujú televíziu a bulvár, preto sa nemajú odkiaľ dozvedieť, že ak sa vyberú do kina na avizovanú historickú drámu s hviezdnym obsadením, tak budú sledovať prvý slovenský lesbický film.

Mimochodom, knižná predloha opisovala vzťah muža a ženy, film však – tak ako to káže moderná doba – už opisuje vzťah dvoch žien.

Režisérka, ktorá má toto na svedomí, sa volá Mariana Čengel Solčanská a je známa svojou podporou umelých potratov a nenávisťou voči Cirkvi. Bola to práve ona, ktorá pred časom na stránkach denníka Sme naozaj nechutným spôsobom zhadzovala Sviatosť zmierenia a doslova povedala: Posielame deti, aby na kolenách jachtali do ucha cudziemu chlapovi, že sú zlé.“

Solčanská svoju nenávisť voči Cirkvi a viere pretavila do smiešneho článku, ktorý hádže špinu na kňazov a penitentov, ale bez akýchkoľvek relevantných dôvodov.

Táto jej nenávisť je citeľná aj vo filme Slúžka, ktorý režírovala a ktorý propaguje čiernu mágiu, potraty, predmanželský aj lesbický sex. Nebudeme opisovať konkrétne výroky hercov, ktoré sú z pohľadu katolíckej viery rúhaním a nebudeme ani ďalej rozprávať o tom, na aké dno sa týmto filmom prepadla slovenská kultúra.

Chceme vás len poprosiť, aby ste po prečítaní tohto článku odprosili Boha za to, čo predvádza kedysi katolícka krajina na filmovom plátne a aspoň krátko sa pomodlili za tvorcov tohto filmu. Podľa nášho názoru to naozaj potrebujú…

MM

Zdroj: SME, Christianitas.sk, ilustračný titulný obrázok, zdroj – pixabay.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

USA: Ďalšia konvertitka na katolicizmus z radov populárnych influencerov

Vatikán už vie, ako presadiť svätenie žien na diakonky: Schválila by si ho každá miestna cirkev zvlášť. Pripúšťa to podsekretárka Synody, sestra Becquartová…

Modlitba za pápežovu smrť? Nič nové v dejinách Cirkvi…

Terapeutické účinky latinského jazyka (Prvá časť)