Emirates pořádá během února v Praze a Ostravě další náborové dny na palubní personál

06.02.2023 - Česká republika



Letecká společnost Emirates hledá nové členy palubního personálu také v České republice. V průběhu února pořádá hned čtyři Dny otevřených dveří pro nábor palubních průvodčích. První dva náborové dny se uskutečnily minulou středu v Praze a v neděli v Ostravě. Další se uskuteční 20. února v hotelu Holiday Inn Prague a 22. února v Clarion Congress Hotel Ostrava. Oba dny otevřených dveří začínají vždy od 9:00.

(ilustrační foto: Emirates)

Zájemci, kteří se chtějí ucházet o pozici palubního průvodčího, se mají zaregistrovat na kariérním webu Emirates Group a na setkání si přinést svůj životopis v angličtině s aktuální fotografií. Případná registrace je rovněž možná přímo na náborových dnech. Další informace o požadcích výběrového řízení mohou uchazeči nalézt na webu emirates.com/careers. Den otevřených dveří Emirates probíhá celý den. Pokud uchazeč postoupí do užšího kola výběru, bude informován stejný den o termínech dalšího kola.

Společnost Emirates se snaží najít uchazeče, kteří budou poskytovat pasažérům perfektní služby a postarají se o to, aby let byl vždy zážitkem. Mezi hlavní priority společnosti patří bezpečnost, kandidáti by měli být schopni řídit a kontrolovat služby poskytované na palubě letadla, včetně bezpečnostních postupů. Nové členy palubního personálu Emirates zaškolí a získají zkušenost v zařízeních společnosti v Dubaji.

Témata