Hana Mašlíková se ve 40 letech konečně cítí ve svém těle skvěle. Život si s přibývajícím věkem víc užívá

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Hana Maslikova
Zdroj: Profimedia

Hana Reinders Mašlíková si na tom, aby dobře vypadala, dává záležet. Loni se stala vítězkou soutěže v bikini fitness, na své postavě ale rozhodně pracovat nepřestala. Naopak jí to motivovalo k tomu, aby se i dál věnovala zdravému životnímu stylu. Ve svých 40 letech je se sebou podle svých slov konečně spokojená.

„Cvičím pětkrát v týdnu, je to droga,“ nechala se modelka slyšet už před časem. A na tom se nejspíš jen tak něco nezměnilo. Někteří lidé sice v komentářích na sociálních sítích umí Hanu pěkně ranit, ona si z toho ale nic nedělá.

„Vypadáte jako chlap. Jste jako transka. Jste odporná. Jste šeredná. Jste hnusně svalnatá. Lituju vašeho manžela. Nedivím se, že jste se s manželem rozešli. Chlapům se musíte hnusit. Nic hnusnějšího jsem neviděl,“ napsala už před časem výběr hejtů, které jí chodí v reakci na její postavu.

Podle někoho je její postava spíše mužná a měla by se snažit vypadat víc jako žena. Na druhou stranu jí ale mnozí fanoušci podporují a uznávají za to, co dělá. A důležité je, že se sebou je spokojená ona sama.

Cvičila jsem vždy

„Cvičím od osmnácti let. Tím chci říct, že jsem cvičila vždy, jen se o tom tolik nevědělo a nepsalo. Nyní otvírají sociální sítě naše životy mnohem více druhým lidem. Tím, že cvičím odjakživa, jsem se nyní posunula jen o metu dál,“ svěřila se nedávno Hana pro Novinky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hana Reinders (@hanamaslikova)

Vysvětlila, že vždy cvičila především proto, aby byla zdravá. „Několikrát mi bylo vytknuto, že mi záleží víc na postavě než na čemkoli jiném. Mně záleží na tom, aby moje tělo fungovalo a aby bylo co nejdéle zdravé,“ vysvětlila.

Je se sebou naprosto spokojená

Když byla Mašlíková mladší, měla za to, že ve 40 letech končí veškerá životní zábava. Čtyřicátníky považovala za staré. Teď je jí samotné 40 a pochopila, jaká je skutečnost. Proto se ke svým myšlenkám vyjádřila také na svém instagramu.

„Sakra, jak já jsem se, jako mladé tele, pletla. Já osobně si život s přibývajícím věkem umím víc a víc užívat. Ve svých čtyřiceti se konečně cítím ve svém těle skvěle. Umím mnohem víc ocenit drobnosti a radovat se z nich,“ uznala.

Doplnila, že si v dnešní době mnohonásobně víc užívá života, má nad vším pořádný nadhled. „Lépe odhadnu pitomce a neztrácím čas s debilama. Mám pocit, že až teď se učím pořádně žít a užívat,“ doplnila závěrem spokojená modelka.

Zdroj: Instagram, Novinky, OnlyU

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články