Horoskop na měsíc únor slibuje řadu změn a zkoušku vztahů. Uznávaná kartářka Helen Stanku promluvila i o úplňku

Helen Stanku
Helen Stanku
Foto: Se svolením Helen Stanku
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 6. 2. 2023

Období mezi 2. až 6. únorem přinese řadu náhlých změn - půjde o nečekaná setkání a překvapující zážitky, uvedla to pro ŽivotvČesku.cz vyhledávaná kartářka Helen Stanku s tím, že Slunce ve znamení Vodnáře v kvadratuře s elektrizujícím Uranem probudí potřebu některé z věcí změnit a nastavit lépe.

Ohnivá a zemská znamení se mohou rozhodovat o změnách práce, případně místa bydliště. "Silné vášně vyvolá úplněk ve Lvu, který bude 5. února. Jeho dopady můžeme vnímat den před i po. K tomu všemu se přidá aspekt Venuše v kvadratuře s Marsem mezi 3. a 7. únorem," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Helen Stanku, která má výklad karet v rodinném dědictví - v dlouhé historii se jím živili její předkové, pro ni samotnou to byl dlouhá léta jen koníček, než se stala profesionálkou s názorem, že karty mají lidem pomáhat.

"Čeká vás velká zkouška vztahu, kdy se budete možná přetahovat o své pozice, názory a pravdy. Vyplatilo by se to brát jako školu diplomacie. Hádat se není umění. Merkur v Kozorohu bude vyžadovat disciplínu, precizní a systematickou práci a věcnou komunikaci," upřesnila zkušená kartářka pro ŽivotvČesku.cz.

Sklon komplikovat si všechno mohou lidé mít v době konjunkce Merkuru s Plutem mezi 9. a 11. únorem. Naštěstí 11. února vejde Merkur do znamení Vodnáře a komplikace odplavou. V tomto období budou nacházet neotřelá řešení všech možných trápení a záležitostí.

"Smysl pro krásu, pochopení, vnímání energie kolem sebe, rozhodování a osobní kouzlo podpoří Venuše v Rybách, která se potká s Neptunem v období mezi 13. a 17. únorem. Buďte však opatrní v praktických záležitostech, neboť Saturn v konjunkci se Sluncem mezi 14. a 18. únorem připomene různé povinnosti a všechnu práci, kterou jste někomu slíbili a ještě nezvládli," zdůraznila pro ŽivotvČesku.cz Helen Stanku s tím, že 14. února podpoří Luna v trigonu s Jupiterem všechny zamilované. Romantické schůzky a milostná vyznání se vydaří.

Studenty a všechny lidi, kteří se chtějí vzdělávat, povzbudí sextil Merkuru s Jupiterem mezi 17. až 19. únorem a tok informací bude proudit naplno. "Začnete si rozšiřovat své obzory," upozornila slavná vědma.

Nové okolnosti a různé změny s potřebou rychle reagovat nese kvadratura Merkuru s Uranem v období od 20. do 22. února. Slunce vejde 20. února do znamení Ryb, posledního znamení zvěrokruhu, a již druhý den 21. února nastane novoluní. Toto období si nejvíce užijí vodní znamení.

"Více se zklidníte a budete mít možnost dostat se do svého středu a načerpat sílu. Venuše vejde do znamení Berana 20. února a vy najednou pocítíte příliv energie jako na jaře, kdy kolem vše kvete a srdce volá po lásce. Motivaci dodá harmonický trigon Marsu s Merkurem mezi 21. až 23. únorem, kdy přijde období, ve kterém se bude snoubit rozum s intuicí. Najdete chuť a sílu k realizaci vysněných plánů. Úspěšná budou především ohnivá znamení," popsala pro ŽivotvČesku.cz odbornice na výklad karet.

Následně 27. února bude financím přát sextil Luny s Venuší. "Určitě by stálo za to věnovat se všemu, co přináší peníze. A možná by nebylo od věci podstoupit i nějaký rituál na hojnost," dodala pro ŽivotvČesku.cz Helen Stanku.

Kdo je Helen Stanku:

Studovala Církevní konzervatoř v Kroměříži. Působila jako členka pěveckého souboru Národního divadla v Brně. Od roku 2013 podniká. Je rozvedená a má čtyři děti. Pracovnu má v centru Prahy a patří k nejvyhledávanějším v oboru. Její horoskopy lze nalézt na portálu Kartářky světla.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.