Televizní nevěsta Natálka Mykytenko odhalila své plastickým zákrokem vylepšené tělo na pláži. O své kráse nemám pochybnosti, uvedla

Natálka Mykytenko
Natálka Mykytenko
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 2. 2023

Blond kráska Natálka Mykytenko (24) na sebe upozornila v televizní show »Svatba na první pohled«, kde diváci mohli sledovat její nepříliš vydařený vztah s podnikatelem Františkem. Ten jí sice nevyšel, daleko více však po skončení pořadu upoutala pozornost estetickými zákroky, které ráda podstupuje. Nechala si tak upravit například vnady nebo rty. Pro ŽivotvČesku.cz se před časem svěřila, že nyní je se svým zevnějškem již spokojená. Jako důkaz se čas od času pochlubí fotografií na sociální síti. Naposledy tak zveřejnila snímek v plavkách přímo z pláže na slunné Ibize.

Televizní manželství s podnikatelem Františkem Gebrem, které jí v roce 2020 nalinkovali před televizní kamerou experti z řad biologů a psychologů, v show Svatba na první pohled absolutně nevyšlo. Pohledná mladá žena se poté rozhodla splnit si své sny ohledně vysněného vzhledu. Jako první tak přišla na řadu plastická operace poprsí.

Právě její vnady se poté staly předmětem internetových diskuzí, ve kterých kritici vyjadřovali své pochybnosti o kvalitě Natálčina operatéra. Nelíbilo se jim zejména to, že podle jejich názoru jsou ňadra pohledné televizní hvězdičky umístěna příliš daleko od sebe.

Plavovláska, která se nedávno pochlubila další fotografií svých půvabů na sociální síti Instagram, je však spokojená. Naopak se rozhodla, že si k vysněnému vzhledu dopomůže také pomocí zvětšených rtů. "Jsem rozhodně spokojená. Byla jsem spokojená již dříve, ale teď nemám o sobě žádné pochybnosti a žádné výčitky ohledně svého těla," uvedla před časem Natálka Mykytenko pro ŽivotvČesku.cz s tím, že nyní konečně vypadá tak, jak si vždy přála. Kritika, která se na ni snesla i po druhém zákroku, ji tak nejspíš příliš netrápí.

Momentálně je Natálka Mykytenko již přes rok šťastná ve vztahu s pohledným partnerem Jurajem, kterého občas ukáže také na sociální síti. Podrobnosti o vztahu, příkladem to, jak se potkali, však krásná rodačka z Ukrajiny zatím nezveřejnila. Na základě společných fotografií však lze říci, že jsou oba zamilovaní až po uši.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.