Británia hlási 2000-percentný nárast počtu trans ľudí -

Británia hlási 2000-percentný nárast počtu trans ľudí


7. februára 2023
  Krátke správy

LGBT propaganda robí svoje a v niektorých krajinách sveta je to už viac ako zjavné. V Británii napríklad stúpol počet mladých ľudí, ktorí plánujú v blízkej budúcnosti podstúpiť rôzne transgender zákroky o neuveriteľných takmer 2000 %!

Ilustračný obrázok zdroj: pixabay.com

Najväčšia klinika v Británii, ktorá sa špecializuje na zákroky súvisiace so zmenou pohlavia a bola založená už v roku 1983, informovala, že podľa jej záznamov stúpol počet mladých ľudí túžiacich po zmene pohlavia z počtu 138 v rokoch 2010–11 na číslo 2 383 v rokoch 2020–21.

Na otázku, prečo počet týchto ľudí tak neuveriteľne stúpol a aké sú dôvody toho, že sa odrazu – len v priebehu desiatich rokov – začalo tak šokujúco veľa mladých ľudí cítiť vo vlastnom tele „nekomfortne“, sme odpoveď nenašli.

Zistili sme však, že práve táto klinika sa smutne preslávila prípadom mladej Keiry Bellovej, ktorá sa ešte ako tínedžerka nechala zmeniť na muža a neskôr to veľmi ľutovala. Práve jej prípad upriamil pozornosť celého sveta na tzv. blokátory puberty a prehodnotenie „liečby“ transgender detí.

Samotná Keira, ktorá hormonálnu liečbu podstúpila ako 15-ročná a stačil na to iba jej vlastný podpis, pred Najvyšším súdom vybojovala, aby sa už vo Veľkej Británii nedovoľovala zmena pohlavia deťom mladším ako 16 rokov. Uspela s dôkazmi o tom, že len po troch sedeniach u „odborníkov“ jej ponúkli hormonálne blokátory a nikto jej neponúkol intenzívne psychologické terapie, kde by mohla diskutovať o tom, prečo sa vo svojom tele necíti dobre.

Len aby sa nezabudlo, Svetová zdravotnícka organizácia pred piatimi rokmi rozhodla, že transgender osoby sa už nebudú pokladať za duševne choré a poruchy ich identity sa budú označovať iným slovom – rodový nesúlad. Táto zmena by sa mala zaviesť do praxe vo všetkých členských štátoch WHO, vrátane Slovenska. Cieľom je, aby sa „ľuďom trpiacim rodovým nesúladom“ umožnilo podstúpiť zmenu pohlavia čo najskôr, pretože, citujeme:„V mnohých krajinách je tento proces zastaralý a zdĺhavý…“

MM

Zdroj: Reuters, BBC, ilustračný obrázok, zdroj – pixabay.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Koniec tridentskej sv. omše v americkom Marylande? Niektorí katolíci sú z rozhodnutia Vatikánu smutní, iní nie

Rozhodne sa Poľsko pre deportácie ukrajinských mužov na Ukrajinu?

Kostnický koncil – náhľad do jeho obradov a liturgických úkonov

USA: Ďalšia konvertitka na katolicizmus z radov populárnych influencerov