Módní policie: Harry Styles si pro Grammy přišel v kostkovaném overalu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Harry Styles
Zdroj: Profimedia

Harry Styles se poprvé objevil v soutěži X Factor v roce 2010. Ihned se stal miláčkem dámského publika a ukázal, že si slávu umí náležitě užívat. Od té doby uběhlo mnoho let a hudebník má na kontě celou řadu písní, alb a ocenění. Jedno z nich získal i na letošním udílení hudebních cen Grammy v Los Angeles.

Cenu si Harry Styles zasloužil za své album Harry’s House. Přímo na předávání cen předvedl, že na jevišti je jako doma. Představil totiž jednu ze svých písní a na pódiu to pořádně rozjel v outfitu, na který lidé jen tak nezapomenou.

Oblékl si totiž stříbrné třásně a opět dokázal, že pozornost na sebe přitahuje nejen svým hlasem, ale také svým ojedinělým módním stylem.

Horší ovšem bylo, co na sebe oblékl na červený koberec. Nejde až tak o to, že by mu to v kostkovaném overalu neslušelo. Mnoho celebrit si ovšem dává se svým outfitem záležet a na předávání cen se dostaví v oblecích a nádherných šatech. Harryho model tak nebyl příliš vhodný.

Inspiroval se u nás?

Kdo si ještě pamatuje dětský pořad Kostičky, ve kterém pán s hranatým nosem, kloboukem a barevném oblečení bavil naše ratolesti, možná si při pohledu na Harryho uvědomí jistou podobnost. I když Klaun Kostkáč byl o něco více oblečený a méně potetovaný.

Harry Styles

Zdroj: Profimedia

Harry Styles dorazil na červený koberec v lesklém overalu s barevným kostkovaným vzorem. Zatímco u země si po nohavicích do zvonu skoro šlapal, hrudník odhalil téměř celý.

Horní část jeho těla zakrývaly v podstatě jen kšandy přes ramena. Díky tomu ale hudebník ukázal svůj potetovaný hrudník a paže. Jenže právě ve spojení s nimi možná působil třpytivý model poněkud komicky.

Nezapomněl ani na šperky

K celému modelu zvolil Styles jemný náhrdelník, který se na jeho chlupaté hrudi sice ztrácí, zato prsteny na rukou byly nepřehlédnutelné. Celkově působil model velmi originálně a ti, kteří Harryho milují pro jeho osobitý styl, ho jistě ocenili.

Není to tak, že by mu overal neslušel. Kontrast drsného potetovaného muže s třpytivým barevným outfitem vypadá nakonec vlastně celkem dobře. Problém je ale v příležitosti, na kterou Harry tento svůj model zvolil.

Příště by se tak měl na podobné akci ukázat raději v obleku nebo minimálně v něčem trochu více společenském. Pravda ale je, že lidé si ho budou díky jeho modelu a také pro jeho výhru v kategorii album roku s Grammy spojovat ještě dlouhé roky.

Zdroj: Profimedia

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články