Genocída detí s Downovým syndrómom: V niektorých krajinách sa už ani nerodia -

Genocída detí s Downovým syndrómom: V niektorých krajinách sa už ani nerodia


7. februára 2023
  Krátke správy

Po celom svete pribúda umelých potratov detí s Downovým syndrómom.V niektorých krajinách sveta už toto číslo dosahuje takmer 100 %. Známa americká politička varuje pred niečím, čo už asi smelo môžeme nazvať genocídou.

Ilustračný obrázok, zdroj: pexels.com

Americká politička Sarah Palinová, ktorej maloletý syn má Downov syndróm, patrí medzi najznámejšie bojovníčky za právo na život pre tieto deti. Neostala ticho ani po tom, ako sa zistilo, že na Islande je už takmer 100 % detí s týmto syndrómom umelo potratených. Palinová hovorí, že jej to pripomína snahu nacistov o dokonalú rasu.

Čísla umelo potratených detí s Downovým syndrómom sú vysoké po celom svete, zvlášť v severnej Európe, vo Veľkej Británii (90 %) a vo Francúzsku (77 %).

Rodičov, ktorí takéto dieťa prijali a vychovávajú ho, nedávno rozhorčil aj výrok známeho biológa Richarda Dawkinsa o tom, že zvoliť život pre dieťa s Downovým syndrómom je „nemorálne“. Povedal tiež, že ženy, ktoré čakajú takto postihnuté dieťa „by mali ísť na potrat a skúsiť to znova“.

Rozhorčená Palinová mu odporučila, aby sa stretol s jej synom a osobne posúdil, či naozaj nemá právo na život. „Cítime sa privilegovane, že nám Boh zveril takýto dar a cítime neopísateľnú radosť z toho, že nám vstúpil do životov. Veríme, že každé bábätko je stvorené pre dobrý účel a význam a má potenciál urobiť tento svet lepším. Sme vážne požehnaní,“ odkazuje Palinová.

MM

Zdroj: dailymail.co.uk, lifenews, ilustračný obrázok, zdroj – pexels.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Terapeutické účinky latinského jazyka (Prvá časť)

Pápež František v najnovšom rozhovore o tzv. popieračoch klímy: „Sú hlúpi…“ Ospravedlní sa podobne ako biskup, ktorý to isté povedal o Bidenovi?

Štyria nemeckí biskupi sa odmietajú zúčastniť Synodálneho výboru, lebo je nezlučiteľný so sviatostnou konštitúciou Cirkvi. Otázne je – dokedy?

Liz Yore pre Fatimu TV: „Som presvedčená, že on je nástroj globalistov“