Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste se narodili ve znamení Býka

Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste se narodili ve znamení Býka
Vy, kdož jste se narodili ve znamení Býka, máte velký vkus na oblečení a dokážete se obléci elegantně. Spousta lidí si myslí, že červená barva odráží vaši skutečnou povahu. To však není pravda, naopak červená je pro vás vůbec ta nejhorší možná barva. Jaké barvy skutečně ladí k vaší osobnosti?

Černá

Černá barva symbolizuje vaše profesionální chování. Pokud se potýkáte s problémem, vždy důkladně popřemýšlíte nad všemi možnými důsledky, než začnete jednat. Organizace všech skutků, které uděláte, je pro vás extrémně důležitá. Jste vytrvalí a nezaleknete se žádných překážek.

Černá barva oblečení toto jasně vystihuje. Jste důkladní a chcete mít všechno po svém. Lidé, kteří nosí černou barvu a elegantní oblečení, ve společnosti budí dojem pečlivého člověka.

Světle růžová

Toto je spíše pro ženy, ale také muži Býci bývají velcí romantici. Pro svého partnera jste ochotni udělat cokoliv a vždy mu vyjdete vstříc, tato barva oblečení se k vám proto hodí. Vyjadřuje váš silně vyvinutý smysl pro lásku a ochotu upřednostnit lásku před čímkoliv jiným. Růžová barva vám umožňuje vyjádřit, že se nestydíte být těmi, kdo ve skutečnosti jste, a nechcete se přetvařovat, abyste se zalíbili ostatním lidem.

Zelená

Zelená je odjakživa považována za symbol peněz. Vedle bohatství však u vás symbolizuje také osobní růst a zvýšenou péči o zdraví. Vy toto vše splňujete. Pokud si obléknete něco v zelené barvě, budete mít na očích, že vaše úsilí v osobním i pracovním životě nebylo zbytečné, což vám umožňuje se snažit ještě více v plnění vašich cílů.

Zelená barva také odráží vaši schopnost překonávat hodně překážek na vaší cestě za úspěchem, a to nehledě na to, kolik se jich objeví. Díky zelené barvě jste vytrvalejší.

Zdroj článku: