6 astrologických znamení, která s Vámi přátelství nerozvážou

6 astrologických znamení, která s Vámi přátelství nerozvážou
Přátelé se dělí na ty dobré a ty špatné. Nicméně i ti dobří přátelé mohou jednou odejít. Výjimku tvoří lidé narozeni v jednom z těchto znamení, kteří si přátelství váží nadevše a vědí, že mohou přijít i horší chvilky, které se přeženou. Tito lidé se snaží, aby přátelství za všech okolností vydrželo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tito lidé nehledí na to, kolik mají přátel. Fakt, že se přátelí s Vámi, znamená, že jim plně vyhovujete. Přátelství podle nich nevzniká tím, že s někým prohodí pár slov, nýbrž tím, že jim někdo na základě společného smyslu pro humor či společnými zájmy. Z tohoto důvodu si Vašeho přátelství opravdu váží a nikdy by celý přátelský vztah nedali v sázku. Vaše přátelství s Kozorohem nejspíše nikdy neskončí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přátelství je to, co tyto lidi popisuje. Beran by se nikdy přátelství dobrovolně nevzdal, váží si všech svých přátel – včetně Vás. Jste-li v dlouhotrvajícím přátelském vztahu s Beranem, nejspíše víte, že nejste jediný člověk, s nímž se přátelí dlouhé roky. Váží si totiž všech přátel, a ačkoliv má výbušnou a impulzivní povahu, nikdy by neudělal nic, co by vaše přátelství narušilo nebo ohrozilo.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš kamarád Lev má mnoho přátelství, ale většina jich končí tím, že své přátele po čase omrzí. Ale pokud se zamyslíte nad tím, kolik přátelství Lva skončilo tím, že to on sám chtěl, nejspíše si na nic takového nevzpomenete. Lev je totiž společenský typ člověka a rád se přátelí s lidmi všech různých osobností. Nemyslí si, že přátelé by se měli rozcházet na základě odlišných názorů.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy mají rády přátele. Upřednostňují komunikaci a přátelství bez konfrontací. Nikdy by je nenapadlo své přátele podrazit či se od nich odloučit, pokud jim zcela vyhovují. Pokud Vy máte přítele Váhy, buďte si jisti, že všechno myslí v dobrém. Hodně jejich přátel je celoživotních a také Vy můžete být ten případ.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je nesmírně těžké získat důvěru Býka, ale jakmile se Vám to podaří, ocitnete se na jejich seznamu přátel. Je extrémně ochranářský, pokud budete potřebovat s něčím pomoci, a aby Vás ochránil, nezastaví se před ničím. Ví, jak by Vám měl pomoci, a jeho mysl není omezena zbytečnými emocemi, kvůli nimž by se rozhodl špatně. Jakmile se ocitnete v jeho přátelském kruhu, nepustí Vás ven.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdy nevyzradí Vaše tajemství a můžete se jim svěřit s čímkoliv, aniž byste podstoupili riziko, že se Vám vysmějí či se o tom zmíní někomu jinému. Navíc Vám dokážou skvěle poradit, pokud je požádáte o pomoc. Také se Vám dokážou přizpůsobit, což Vás donutí nenechat je odejít z Vašeho života.

Zdroj článku: