Ďalšia podivuhodná rada od liberálov: O jedno dieťa menej a zachrániš planétu! -

Ďalšia podivuhodná rada od liberálov: O jedno dieťa menej a zachrániš planétu!


7. februára 2023
  Krátke správy

Deti sú zlaté, ale nie sú ohľaduplné k životnému prostrediu. Zvážte teda, či spravíte niečo pre planétu alebo budete mať dieťa. Takto znie odkaz z denníka Times.

Ilustračný obrázok, zdroj: pixabay.com

To, čo sme videli na stránkach Timesov, len plynule nadväzuje na aktuálny trend v Európe, ktorý sa čoraz viac rozmáha medzi mladými ľuďmi a ktorý má prívržencov aj medzi slovenskými „celebritami“. Volá sa to „bezdetnosť pre planétu“ a propaguje to najmä slovenský Denník N(enávisť), ktorý pred časom priniesol rozhovor s mladou ženou odmietajúcou stať sa matkou.

Dôvod mala len jediný. Záchrana planéty.Deti mi neprekážajú, ale prekáža mi to, ako znečisťujú životné prostredie, a ani si to neuvedomujú,“ rozhorčovala sa mladá žena na stránkach denníka.

Téma propagácie bezdetnosti je v médiách očividne stále horúca, aj redakcia Timesov totiž položila svojim čitateľom jednoduchú otázku: „Čo je najlepšie pre planétu Zem?“ Na prvom mieste sa šokujúco umiestnila odpoveď – „Bezdetnosť“. (!!!) A dôvody?

Zdroj: reddit.com

No predsa takto znížite emisie a to je už vážny dôvod na to, aby ste sa ako zodpovedný občan zamysleli nad tým, či si radšej jedno dieťa neodopriete. Lebo práve takto – ako odporúčajú zodpovedné úrady – urobíte pre našu planétu oveľa viac, ako keby ste sa len vzdali mäsa a kŕmili sa hmyzom.

Niet preto divu, že sa po týchto slovách v článku spustil na sociálnych sieťach poriadny rozruch a niektorí sklamaní čitatelia odkázali redakcii, že takúto hlúposť teda už dávno nečítali a že sú skutočne sklamaní, že práve Timesy sa znížili k takýmto šialeným výplodom ešte šialenejších autorov.

MM

Zdroj: Twitter, Times, ilustračný fotomateriál, zdroj – pixabay.com, reddit.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Kostnický koncil – náhľad do jeho obradov a liturgických úkonov

USA: Ďalšia konvertitka na katolicizmus z radov populárnych influencerov

Vatikán už vie, ako presadiť svätenie žien na diakonky: Schválila by si ho každá miestna cirkev zvlášť. Pripúšťa to podsekretárka Synody, sestra Becquartová…

Modlitba za pápežovu smrť? Nič nové v dejinách Cirkvi…