Helena Zeťová ukázala nový a u ní nečekaný účes. Hlavu jí zdobí záplava kudrlinek

Helena Zeťová
Helena Zeťová
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 2. 2023

Zpěvačku Helenu Zeťovou (42) fanoušci roky znali jako plavovlásku. V poslední době si však již svou hřívu neodbarvuje, ačkoli pro ŽivotvČesku.cz přiznala, že uvažuje o tom, že to znovu zkusí. Nyní se ale na sociální síti pochlubila záplavou malých kudrlinek, které obyčejně nenosí. Jedná se sice jen o změnu dočasnou, kterou mají na svědomí natáčky, ale i přesto ji podporovatelé hudebnice na sociální síti velmi chválí.

Helena Zeťová, která dříve vystupovala v dívčí kapele Black Milk, dlouhé roky vypadala s dlouhou blond kšticí jako elfka nebo víla. V loňském roce se ale rozhodla, že je čas na změnu, a tak s odbarvováním vlasů přestala. Kromě toho, že jí to jako brunetce také velmi sluší, se nechala slyšet, že jí takto péče o vlasy zabere méně času.

"Nemusím se každých čtrnáct dnů dobarvovat. Je to o dost pohodlnější, člověk nemusí nic řešit. Málokdo ví, že mám vlasy prodloužené, a když jsou hnědé, je údržba velice snadná," vyjádřila se nedávno pro ŽivotvČesku.cz Helena Zeťová ke změně své image.

Na sociální síti Instagram se nyní pochlubila svým nejnovějším vlasovým experimentem. Pomocí natáček si totiž talentovaná umělkyně, která se po letech života v Řecku vrátila zpět do Česka, vytvořila bujnou záplavu kudrlinek. Takový styling sice zabere nějaký čas, ale výsledky jsou velmi pěkné. Změnu Heleně Zeťové ostatně chválí také fanoušci.

Sympatická zpěvačka je momentálně spokojená ve vztahu, který bere velmi vážně, a dokonce dokáže přemýšlet o založení rodiny. "Ano, jsem zadaná. Snu o rodině jsem se určitě nevzdala, myslím ale, že mám ještě nějaký čas," vysvětlila s tím, že se nyní zaměřuje na to, aby se dala po všech stránkách zdravotně do pořádku. V době pandemie koronaviru totiž prodělala operaci a ještě dlouhou dobu poté se necítila zcela ve své kůži.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.