Právě vysíláme

Dcera Johnnyho Deppa je v Praze, natáčí v Česku film

7. února 2023 16:18
Dcera Johnnyho Deppa je v Praze, natáčí v Česku film

Lily–Rose Depp, dcera hollywoodského herce Johnnyho Deppa, je v Praze. Do České republiky přijela kvůli natáčení nového filmu Nosferatu, ve kterém si zahraje po boku Billa Skarsgårda a Nicholase Houlta. Zatímco mnohé slavné osobnosti tráví volný čas během natáčení na hotelu, Lily–Rose vyrazila do ulic, kde si ji odchytilo několik fanoušků.

Dcera Johnnyho Deppa Lily – Rose si už několik dní užívá krás Prahy. Do tuzemska ji zavedlo natáčení filmu Nosferatu, které by v Česku mělo trvat až do května. Ve snímku se objeví například s Billem Skarsgårdem, švédský hercem, který si střihl role ve filmech Anna Karenina, To, Deadpool 2 nebo Ďábel, a Nicholasem Houltem, kterého mohou televizní diváci znát z Top Gun: Maverick nebo X – Mena. Je proto velmi pravděpodobné, že i on v současné době působí v Praze. Původně si měl ve snímku zahrát i Harry Styles, kvůli časovým komplikacím byl ale přeobsazený.

Nosferatu má být středověkou fantasy na motivy Drákuly. Upír se zamiluje do manželky muže, který mu pomáhá s přesídlením. Jakou roli zmínění herci ve filmu mají, zatím nebylo zveřejněno.

Ačkoliv Lily – Rose zdaleka nedosahuje popularity svého otce, na ulici ji lidé poznávají. Před několika dny navštívila obchod s vintage zbožím, jehož majitelé jí na svém instagramu poděkovali za to, že se do krámku přišla poohlédnout. A nakupovala také v Chatime, kde se rovněž vyfotila se zaměstnanci.

Články, které by tě mohly zajímat