Argentinský model se pomocí plastické chirurgie změnil v elfa. Sám sebe popisuje jako plastického prince a "transdruh"

Elfí model Louis Padron
Elfí model Louis Padron
Foto: Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 2. 2023

Argentinský model a influencer Luis Padron se v minulosti potýkal se šikanou, a tak před smutnou realitou utíkal do světa fantasy. V roce 2016 se rozhodl sny přeměnit ve skutečnost - rozhodl se začít přetvářet svůj vzhled tak, aby připomínal skutečného elfa. To se mu po více než 35 plastikách skutečně podařilo. Nyní se soustředí na nabrání svalové hmoty, potýkal se totiž s nezdravou hubeností. "Patřím k těm pár procentům lidí, kteří mají problém přibrat," sdělil bulvárnímu webu Daily Star.

Argentinský model a influencer Luis Padron sám sebe popisuje jako »plastického prince« a »transdruh«. V průběhu své přeměny stihl podstoupit více než 35 plastických operací a dalších tělesných modifikací, díky kterým se proměnil v elfa. Svůj sen začal realizovat v roce 2016. Nejprve šlo spíše o drobné zákroky, brzy se ale stal na plastikách takřka závislým. Později tak absolvoval zašpičatění uší, úpravu nosu, vyrýsování lícních kostí a čelisti i trvalé zesvětlení pleti. Zákroky ho zatím v přepočtu stály více než dva miliony korun.

Přestože svůj vzhled dotáhl prakticky k dokonalosti, zbývala ještě jedna věc, která mladého influencera trápila - tím byla velmi nízká váha, kvůli které působil mladý muž takřka nezdravě vychrtle. "Patřím k té malé části lidí, pro které je opravdu těžké přibrat. Stres mě nutí šíleně hubnout. Pandemie a některé rodinné spory mě uvrhly do deprese, která srazila mou váhu na nebezpečných 63 kilo," prozradil Luis Padron pro Daily Star v otevřeném rozhovoru.

Příliš štíhlá figura modela trápila natolik, že se stal pravidelným návštěvníkem fitness centra, kde začal posilovat a cvičit tak, aby se dostal do lepší formy a vybudoval si muskulaturu. Za nějakou dobu se jeho kondice dramaticky zlepšila a on se nyní může pochlubit skvělou postavou a vyrýsovanými svaly.

"Vždycky jsem měl rád své tělo, ale musím říct, že teď vypadám zdravěji a přitažlivěji, což mi pomohlo zvýšit sebevědomí," uvedl Luis Padron s tím, že dokonce na čas odložil některé původně zamýšlené kroky své proměny v elfa, přestal si barvit vlasy na blond, holit se a užívat silný make-up. Ke své image se ale plánuje za čas vrátit. Nyní jej ale baví posilování.

Odhodlaný mladík má v úmyslu vybudovat si co nejvíce svalů, kolik bude moci. "Mám trenéry a chirurgy, kteří mi pomáhají přiblížit se k cíli co nejrychleji a nejpřirozeněji. Moji přátelé a následovníci jsou šokováni tím, jak rychle se měním, a to mi lichotí," dodal.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.