Ravenův horoskop na únor pro všechna znamení zvěrokruhu

Ravenův horoskop na únor pro všechna znamení zvěrokruhu
Únor bude pro většinu znamení velmi pozitivním měsícem. Horoskopem pro jednotlivá znamení vás jako vždy provede mág Raven. Berani budou mít růžové brýle, pro Lvy nastává ideální doba na to, skoncovat se svými zlozvyky.

Venku sice stále vládne zima, ale horoskop na únor je vším jen ne chladným. Mnohým znamením se otevřou nové obzory, někteří získají nové pracovní příležitosti, jiní prohloubí své osobní vztahy nebo se naučí něco o sobě samých. Dá se tedy říci, že bude únor měsícem veskrze pozitivním.

Beran (21. března - 20. dubna)

Beranům se bude v únoru dařit zejména na poli lásky. Zadaní posílí své vztahy a ti, kteří byli dosud single, narazí na zajímavý protějšek. Na druhou stranu, pokud je váš vztah komplikovanější, sexuální frustrace vám pravděpodobně zatemní úsudek. Držte se na uzdě a hledejte příležitosti ke kompromisu. 

Býk (20. dubna - 21. května)

Mějte tento měsíc své přátele nablízku, Býci! Únor vám dává šanci na růst v osobním i profesním životě. Připravte se na měsíc, který rozšíří vaši sociální síť (a také vaše majetkové poměry). Vaše zvýšené sociální schopnosti díky Venuši vám pomohou i na pracovišti, využijte toho.

Blíženci (21. května - 21. června)

Cítíte ten posun, Blíženci? S přímým směrem Marsu a Merkuru vám již nic nestojí v cestě. Váš vládce, Merkur, vstoupí 11. února do znamení Vodnáře, zostří vaši mysl a naplní ji novými nápady. 15. a 16. února jsou ideální dny pro předložení velkého nebo dlouhodobého projektu svým šéfům, kdy je největší pravděpodobnost, že řeknou ano. Venuše vás i nadále popohání k pokrokům v oblasti kariéry, a tak se do 19. února rozhodněte co dál.

Rak (21. června - 23. července)

Změna je na obzoru, milí Raci. V únoru se vydáte na cestu sebepoznání. Nastal čas odpovědět si na velkou otázku, kdo jste, a to zejména ve vztahu k sexu, spiritualitě, smrti, penězům a psychologii. Saturn lidi rád drtí realitou, takže se připravte na některé vnější změny ve svém životě, které tuto vnitřní cestu nastartují. Ačkoli to může být  zpočátku nepříjemné, umožní vám to poznat sebe sama.

Lev (23. července - 23. srpna)

V únoru se o sobě mnohé dozvíte. Podívejte se na své vztahy s ostatními lidmi a zhodnoťte zrcadlo, které vám nastavují. Buďte reflexivní, ale pozitivní. Zlepšete také svůj přístup ke zdraví a pracovnímu životu tím, že se zbavíte špatných návyků. Dbejte však na to, abyste je nenahradili jinými zlozvyky.

Panna (23. srpna - 23. září)

Mars je planeta činu, proplouvá vaším 10. domem kariéry a a to znamená jediné: ambice, ambice, ambice! Pokud jste toužili začít podnikat, povýšit nebo dosáhnout nějakého profesního úspěchu, Mars vás bude nutit k činům. Nasměrujte tuto štědrou energii ke svému cíli. Riskujte a nechte se motivovat sebevědomím, které nyní máte, abyste dosáhli svého.

Váhy (23. září - 22. října)

Saturn se pohybuje vaším pátým domem a ovlivňuje vaši kreativitu a sebevyjádření. Je na čase, abyste se postavili strachu a blokům, které vás brzdí. Co se týče osobních a profesních vztahů, ponese se únor v duchu vzájemného napojení, spolupráce a ochoty ke kompromisům.

Štír (22. října - 21. listopadu)

V únoru se zaměřte hlavně na rozvoj v oblasti kariéry. Hvězdy vás podpoří, takže se nebojte ani větších projektů. K významnému posunu dojde i ve vašich intimních vztazích. Plané tlachání nebude v únoru nic pro vás, protože jste připraveni skutečně porozumět sobě i lidem kolem sebe.

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

V únoru snadno navážete nová přátelství a zapůsobíte na lidi svými dobrými komunikačními schopnostmi a přístupností. Je to také skvělá doba na to, abyste se vydali na výlet a zažili nějaké dobrodružství. Celkově je pro vás je Střelci  únor především o propojování, a tak nezapomeňte strávit nějaký čas s lidmi, které máte rádi.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

Tento měsíc budete pilní jako včelky, Kozorozi. Váš rozvrh bude velmi nabitý a nebudete vědět, kam dřív skočit. Energie však budete mít na rozdávání. Může pro vás však být obtížné harmonicky spolupracovat s ostatními. Najděte konstruktivní způsob, jak tuto přebytečnou energii využít. 

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Vypadá to, že únor si skutečně užijete. Bude vám to klapat doma i v práci, čeká vás mnoho zajímavých a nevšedních zážitků, protože jste nečekaně nakloněni prozkoumávání neznámých vod. 

Ryby (19. února - 21. března)

Tento měsíc vylezte ze své ulity, milé Rybky! Budete se cítit sebevědomě, kreativně a produktivně. Nezadaní možná narazí na někoho zajímavého a na obzoru je i finanční zisk. Jen si dejte pozor, abyste všechny ty dobře vydělané peníze hned nerozfofrovali.