Předávání Grammy je pro světové umělce největší událostí z celého roku. Na 65. slavnostním ceremoniálu zářila především zpěvačka Beyoncé, která se po letošku stala rekordmankou této prestižní ankety. Celkem je exotická kráska majitelkou dvaatřiceti cen.

Na předávání dorazila hvězda v korzetových šatech se stříbrnou vlečkou s volánky od značky Gucci, které pro ni vybral vyhlášený stylista celebrit Kj Moody.

Naprosto skvěle vypadala také zpěvačka Adele, která si převzala ocenění za nejlepší sólový popový výkon. Na akci zvolila jednoduchou, ale velmi elegantní róbu z vínově zabarveného sametu od značky Louis Vuitton.

Blac Chyna jako labuť, Lizzo za strašáka


Atypický a výrazný model zvolila na červený koberec raperka Cardi B. Modrá róba s vyztuženou konstrukcí hvězdě velice slušela a budila velikou pozornost přítomných hostů i fotografů.

Nepřehlédnutelná byla také zpěvačka Lizzo, která se zahalila do podivné a nepříliš vzhledné rudé látky a působila v ní jako hora pokrytá květinami.

K výstřednějším dámám se přidala také Blac Chyna. Ta dorazila v modelu připomínající černou labuť a outfit doplnila výrazným make-upem a nalepenými kamínky.

Heidi Klum zase všem předvedla, že je věk pouhé číslo a pár měsíců před padesátkou vynesla sexy šaty s výstřihem až k pupíku a z jejího hlubokého dekoltu se tajil dech snad každému, kolem koho slavná topmodelka prošla. Jak to kráskám na ceremoniálu slušelo, se můžete podívat sami v naší galerii.

Zpěvačka Beyoncé je absolutní rekordmankou v počtu cen Grammy

Související články